Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%95 ama Ağır Özürlü işaretli değil! Ne yapabiliriz?

Sibel6767

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Dedem için basvurmustum bugün tam 1 ay yüzde 95 rapor vermişler ama ağır özürlü değilmiş adam 92 yaşında ayağa kalkamiyor ama ağır özürlü değil anlamadım. Ama ben bunu peşini bırakmam itiraz edeceğim..

Artık resmen ölü olmak gerekecek evde bakım maaşı için.🤣

Aslında geçen yıl CHP li bir milletvekili önerge sunmuştu meclise %70 üzeri raporu olan bir insan neden ağır engelli sayılamaz diye.Benimde %86 ama ağır engelli değil.Calisamiyorum verilen maaşla geçinmeye çalışıyoruz inşallah düzelir.En azindan 80 ve üzerine bu hak taninmaliydi

Evet olayı imkansız yapmaya gerek yok

Sibel6767 mrb raporunuzla il sağlık müdürlüğüne elinizdeki bütün tahlil sonuçları ile itiraz edin sizi hakem hastaneye gönderirler tekrar bütün doktorları gezip tekrar heyete gireceksiniz ki yuzde 95 ise hastanız ağır engelli evet yazarlar benim de başıma geldi o şekilde çözdük

Kalem hanım size bir sorum olacaktı biz dedem için bakım aylığına baş vurduk raporu yüzde 95 çıktı ama agir özürlü ibaresi yok kısmı özürlü yazıyor bu durumda neden yüzde 95 veriyorlar adam yataktan kalkamiyor herşeyini ben karşılıyorum ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler

Üst Alt