Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

95 bin kayıtsız kişiye engelli aylığı ödendiği iddiası!?

Ginerk

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
sayıştay denetçileri, aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı’ndan alınan 2019 yılı engelli aylık aylığı, engelli aylığı, engelli yakını aylığı ödemelerine ilişkin veriler ile sağlık bakanlığı’ndan alınan engelli sağlık kurulu raporları verilerini karşılaştırdı.

(vera) isimli program kullanılarak yapılan karşılaştırma sonucunda, ( sağlık bakanlığı) sisteminde kayıtlı kurul raporu olmadığı halde, 95 bin 917 kişiye engelli aylığı ödendiği ortaya çıktı.

Ayrıca;
sağlık bakanlığı sisteminde kayıtlı (sağlık kurulu raporu) olan, ancak engelliği yüzde 40’ın altındaki 22 bin 49 kişiye de, engelli aylığı ödemesi yapıldığı ortaya çıktı .

Vergilerimizi, Hakkımızı kimler yediyse haram zıkkım olsun.

Oy karşılığı veriliyor .!!!
yeni mi anladiniz sapasağlam adama ebm veriyor bu devlet bu adam gidip kime oy versin .

Son düzenleme:
seçimde oy verirken bütün bunları göz önüne alın işte...
ben bu sene ne 2022 maaşı alabildim nede dağıtılan bin tl para alabildim hiçbirini vermediler ...

musty35
knouyu sıyasete getırmesek ıı olur. 2022 ve ebm şartları bellı.rapor ve gelir krıterlerı.kızıyosanız sız haksız rapor veren ve eve gelip durumu gördugu halde olumlu rapor yazıp onay veren vakıf görevlılerını suçlayın.biz alana kadar tüm aşamaları geçtık ve aldık

[FONT=sans-serif](vera) isimli program kullanılarak yapılan karşılaştırma sonucunda, ( sağlık bakanlığı) sisteminde kayıtlı kurul raporu olmadığı halde, 95 bin 917 kişiye engelli aylığı ödendiği ortaya çıktı.[/FONT]
raporum oldugu halde benım raporda kayıtta görunmuo.bahsedılen sıstewm daha oturmus değil o yuzden görunmemesı normal
not: bu tıp maaş alanlar kontrollerde ortaya çıktıgında yersiz ödeme dıye aldıkları maaşları faiziyle gerı alıolar.

Üst Alt