Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%95 rapor oranı olan birine neden 1 yıl süreli rapor verilir?

surikata

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Annem için evde bakım aylığı için Torbalı devlet hastanesine başvurduk %95 ile 1 yıllık vergi indirimi ve kimlik kartı vermişler bundan sonra ne yapmamız gerekiyor bilgi verebilir misiniz?Benim anlamadığım 78 yaşındaki bir kadına yürüyemiyor bu eziyeti neden yaptırıyorlar daha önceki raporu % 58 ile sürekli idi şimdi neye istinaden 1 yıllık vermişler amaçları nedir?
raporun resmini bırakıyorum bilgi verirseniz yol gösterirseniz sevinirim

p9o5lov

Rapor değişikliğinde artık böyle iyileşemiyeceğine karar verilirse sürekli verilir tam bağımlı olmadığı için evde bakım alamaz 78 yaşındaki teyze mizin vergi indirimi ile işi olamaz çalışmıyordur zaten rapor veriyorlar ama neden verdiklerinide kendileri bilmiyor maalesef

surikata kardeş raporda psikiyatri olduğu sürece hep süreli rapor alırsınız yüce sgk psikiyatri için milletin yalan yaptığını var sayar

muntada al ansar

%58 süresiz raporu %95 ile süreli yapmak fazla mantık dışı, benim asıl sorum itiraz etsek bir sonuç alabilir miyiz?evde bakım aylığı için tabi ki

Ben olsam 1 yıl için baş vurmam 1 yıl dolunca psikiyatri olmadan rapor çıkarmaya ugraşın şunu da unutmayın artık 58 süresiz raporunuz yok yeni aldığınız rapor eskisinin hükmünü iptal eder,annenizi bir daha yormayin itiraz etseniz yine o bölümleri gezeceksiniz yine heyete gireceksiniz, bekleyin yıl dolunca baş vurun surikata

Son düzenleme:
beklemenin ne anlamı var itiraz edince gene gezilecek yıl bitiminde gene gezilecek önemli olan burada bağımlı olup olmaması değil mi?gene bir yıl versinler ama bağımlı versinler

surikata ben anneyi yorma diye söyledim demişsinki bağımlı versinler ,işte mesele orada verirler mi, senin bileceğin iş ozaman yeniden müracat et

merhaba amcam kalp hastası süreli rapor verilmiş %99 rapor oranı gören şok geçiriyor nasıl ya diyor aile sağlık bakanlığına kart almaya gidince oradaki görevliler bile şaşırmıştı yeni raporu süresiz

surikata rapor oranınız yüzde 99 olsun tam bağımlı olmadan kesinlikle evde bakım maaşı bağlanmaz

Üst Alt