Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%95 raporlu kardeşimin adına araç alırsak evde bakım maaşı da alabilir miyiz?

almn

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
herkese selam. kardeşim için 2 ayrı rapor aldık biri evde bakım maaşı için digeri ötv muafiyetli araç almak için.evde bakım maaşı için başvurduk eve heyetin gelmesini bekliyoruz. acaba kardeşimin adına araç almamız evde bakım maaşının alınmasına engel olurmu? hem evde bakım aylıgı hemde araç alan var mıdır?
teşekkür ederim.......

selam raman72 2 şey daha sormak istiyorum
1-alacagımız aracı sadece benim kullanacagıma dair noterden belge alırsak bana ait 5 yıllık kaskonun idirimlerini bu araçlada devam ettirebilirmiyim. yoksa yeniden kaskomu yaptıracagım
2-bankadan kredi almak istesem araç kardeşimin adına oldugu için araç kredisi alabilrmiyim...

1)sıfır araç alacağınızdan kaskoyu sıfırdan yapacaksınız.
2)Kardeşiniz geliri varsa evet,geliri yoksa geliri olan biri adına kredi çekmeniz gerekmektedir.

Hem adıma araç alındı ticari deyil hemde evde bakım parası alıyorum artı 2022 maaşı'da alıyorum

peki 2022 maaşının kesilmesi gibi bir durum sözkonusumu.

Yeşilkartın varsa oda iptal olacakmı.

Bende senin gibi araç almak istiyorum ama olmaz diyorlar ?

Olmaz diyenleri boşver onlar der yeşil kartın iptal olmaz 2022 maaşıda kesilmez 80 ülkeyle birlikte karar alındı ve imzalandı özürlüler için verilen karar geri alınmaz bence rahat ol araç ticari olmasın yeter..

araba alınca 2022 maaşım, evde bakım maaşı ve yeşilkart iptal olurmu?

bende 2022 maaşı ve evde bakım maaşı alıyorum ayrıca yeşilkartım da var. ihtiyacım için araba almak istiyorum. aldığım maaş ve bakım parası ile yeşil kartım iptal olur mu?

Araç fark edilirse Yeşil Kart %99 iptal edilir.
2022 maaşı riske girebilir. Şans...
Evde Bakım maaşına hiç bir zararı olmaz (yeter ki ticari amaçlı bir araç olup gelir getirmesin)

Üst Alt