Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%95 raporu olan babam adına alınan aracı 3. derece akrabalar kullanabilir mi?

gartu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar önemli bişey sorucam..Benim babam %95 özürlü ve onun adına bi araç aldık, özel tahribatlı değil bu arada..aracı aldıımız yer sadece 1 kişiyi şoför olarak gösterdi o da abimm..Benim bildiğim %90ın üzerindeki özürlüler için aracı 3.dereceden akrabalara kadar kişiler kullanabiliyordu..Sorum şu olacak, şimdi bu aracı sadece 1 kişi mi kullanabilicek??

Hayır abinizi şöfor tayin etmenize gerek yoktu o aracı sizde kullanabılırsınız annenız yengenız enıstenız 3. derece kullanabılır gecerlı.Bana kalırsa o aracı aldıgınız yerın bılgısızlıgı yada ısguzarlıgı

Biz de öyle düşünüp almıştık ztn, ama tam olarak anlayamadık işin gerçeğini..
İlginiz için Teşekkür ederimm

Bu ruhsata işletme konusu nasıl olabiliyor..bide rapora böle bir şeyi ekletmemiz mi gerekirdi en başından..tam olarak anlamadım

Raporla bu ibarenin bir ilgisi yok. Ruhsat alınırken o aşamada görevli "kafsasına ögre" yazıyor ibareyi. O esnada "şunu yazar mısınız" deyip yazdırmanız lazım..

Bizim memurlar tamda yazarlarya Bülent kardeşim Nufus Cüzdanı değişiminde kan gurubumu yazdıramadım eğliyeti gösterdim olmaz dediler yani bazı kendini bilmez memurlar keyfi uygulama yapıyor ve vatndaş mağdur oluyor

arkadaşlar benim abim 2008 de kendine benim adıma kayıtlı audi A6 aldı.şimdi kendisine başka araba alacağını arabasını bana verdi.zaten benim adıma kayıtlı.vergileri çok.benim %80 koah raporum var.vergi indirimden faydalanmam mümkünmü.yada yenidenmi rapor almammı lazım.şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim

Kardeş ortopedik engelli değilsin maalesef yararanamazsın yani özel tertbatlı araç kullanması uygundur raporunu vermezler sana tertibat ıhtıyacın yok cunku

Üst Alt