Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

95 sigorta girişi ile ne zaman emekli olabilirim?

sprenza

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selamlar 1976 doğumluyum1995 ssk girişim var 1997 senesinde açık kalp ameliyatı oldum kalp kapakçığı tamiri ve delik tamiri operasyonu geçirdim.önümüzdeki ay sağlık kuruluna gireceğim acaba bana %kaç rapor verirler eğer %30 ve üzeri rapor alırsam emekliye ayrılabilirmiyim 1995 girişli ve 3700 iş günüm var şuanda işsizim ve yaşım ilerliyor açıkçası ben daha yeni öğrendim böyle bir hakkımın olabileceğini.sizden ricam bu şartlar altında emekli olabilirmiyim ve olursam şuan ortalama ne kadar maaş bağlanır bilgi verirseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler...

EF oranı önemli kalp için verilecek oranlar için.
En az % 30 değil, % 40 almanız gerekiyor erken emeklilikten faydalanmak için. Bu raporla da ssk'lı olarak çalışıyorken vergi indirimi başvurusu yapmanız ve en az % 40 oranın Ankara'dan onaylanmasıyla 3. dereceden haketmeniz gerekiyor.
Bunun yanında prim gününüzü de 3920 güne tamamlamalısınız.

maaşlarla ilgili: http://www.engelliler.biz/forum/emeklilik/91572-sgk-sitesinden-emekli-maasi-hesaplatma.html

Üst Alt