Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

95 sigorta girişi ve %80 raporla ne zaman emekli olabilirim?

zlem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 1995 ssk girisli agir engelli astim hastasiyim %80 raporum var antalyadan maluliyet icin sevk aldim kan testim normal cikiyor sft dusuk cikiyor duzenli ilac aldigim icin artik heyete girmekten biktim ne yapmam lazim 2000 gun ssk var. Cevap verebilirsebiz sevinirim.

zlem

Malulen emeklilik için sigorta müdürlüğü'ne mi başvurdunuz yoksa vergi indirimi için defterdarlığa mı?

Vergi dairesi cevap gonderdi yuzde 40 vergi indirimi ayrica 3.dereceden emekli olabilir diye yaziyor yani 2050 gun pirimim var 3920 gunle emekli olabilicem buda demek oluyor ki ben bes sene daha calisicam. Markette calisiyorum gunde tam yedi saat ayakta 10 kere merdiven cik, in satis yap mal at en asagi 150kg yani bes sene daha calisssss. Bir faydasi olur mu birilerine bilmiyorum fikir olsun diye paylastim. Insallah engellilere daha anlayisli, bilincli, hor gormeyen topluluklarla yasariz. CALISIRIZZZ

zlem
doğum yaptınız mı? hangi tarih aralığında ? doğrum borçlanması yapabilirsiniz diye soruyorum

Üst Alt