Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

95 sigorta girişim, 3. derece vergi indirimim var. Ne zaman emekli olabilirim?

ardiles72

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Raporumu % 44 olarak vergi dairesi de onadı işyerime gönderdi bu ayki maaşımada yansıdı... brüt maaşımın 190tl lik kısmından vergi kesilmiyor. yani 30tl maaşıma zam aldım...

Şimdi 31-07-1972 doğumluyum.
01-09-1995 sigorta girişim..
3000gün ssk 1500 gün de bağkurum var.. Vergi indirim belgem var, emekliliğe müracaat etsem beni emekli yaparlar mı .....

iyi akşamlar Bülent hocam...saygılar.....insanları aydınlatabildiysem ne mutlu?????

Son 2520 primin fazlasının SSK (4a) statüsünde olduğunu ve ssk statüsünde emekli olacağınızı varsayarak yazıyorum: Emeklilik için aşağıdaki tabloda 15 numaralı kritere tabisiniz:

2008_oncesi.PNG

Yani tüm şartlar tamam görünüyor. Var olan sakatlık indirim hakkınıza istinaden erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanmak için sigorta müdürlüğüne başvurun. Sizi hemen emekli edeceklerdir.

Not: Aynı anda hem iş göremezlik geliri hem emeklilik olduğunda, iki aylıktan fazla olanıın tamamı, az olanın yarısı ödenir size.

Üst Alt