Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%96 engelliyim. Babam Azeri bayanla evlendi. Vefat ettiğinde ondan bir hakkım olur mu

şafak75

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben %96 engelliyim evli iki çoçuk babasıyım
babam ssk emeklisi 10 yıl önce annem vefat etti. babam Azarbaycandan evlendi

benim sorum babam vefat ettimi ben babamın maaşını alabilir miyim.
benim hiç bir sağlık güvencem yok. yanlız yeşil kartım ve 2022 maaşım var. 3 ayda bir alıyom

bigilendirmenizi rıca ederim...

yetim aylığı alabilirmiyim

ben %96 engelliyim evli üç tanede çoçuğum var. benim sorum 11 yıl önce annem vefat etti baba azarbaycan dan bir kadın getirip evlendi ve resmi nikah kıydı. babam ssk emeklisi acaba Allah gecinden versin babam vefat ederse ben babamın maaşından yararlanabilirmiyim.

ben buda bi yanlış anlaşılma oldu. babam Azarbaycan da yaşamıyor. buda yani TÜRKİYEDE yaşıyor. Azarbaycan dan evlendi.

Olsun Azerbaycan'dan evlenmesi farketmiyor. Malulilyet derecesinde özürlü bulunursan tabi ki yetim aylıgından yararlanabilirsin.

2 çocukla çalışmadan sadece 2022 maaşı ile mi geçiniyorsun eğer öyleyse bunu nasıl başarıyorsun takdiri hakediyorsun bence sırrı nedir bana mesaj atsana...

Evet iki çoçuk eşim ve ben 1,5 yıl öncesine kadar 2022 maaşım ile gecinmeye çalıştık, geçinmek denilirse. ALLAH başbakanımızdan razı olsun 1,5 yıldır eşim evde bakım parası alıyor 2022 maaşımla beraber gecinip gidiyoruz. ama bu evde bakım parası çıkıncaya kadar eşimle çok zorluklar çektik ALLAHA çok şükürler olsun.

Üst Alt