Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%96 oranında raporum var. Araç almak için ne yapmalıyız?

avsaroglu-

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
SELAM
Arkadaşlar ben %96 özürlüyüm en son bakıcı maaşi içinde rapor aldım araba almak için ne yapmam lazım bir günde alabilirmiyim baska evrak gerekiyormu

arkadaşlar ben %96 özürlüyüm benim ehliyetim yok arabayı yakınlarım kullanacak bir kişiden fazla ehliyetli yazdırabilirmiyim bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazssın ilginize teşekkürler.

Hevesin kırılmasın ama Türkiyede bir günde araba alırsan
ya rüyadasındır, ya da dünya yok olmuştur diğer tarafta hayal kuruyorsundur
o derece zor birşey yani...

arkadaş h sınıfı ehliyet almakiçın hiyet rapolu gerek hemen bir devlet hastanesine başvur h sınıfı ehliyet ve araba almak istirem dıye sağlık kuruluna baş vur onlar sen yönlendirlerslm ve dua ile

%97 Raporluyum

Selam
Bende yeni rapor aldım %97 verdiler araç almaya gidecem,fakat arabayı kullanacak abim şuanki işlerinden dolayı gelemiyor ehliyeti ile kimliğini almam yaterlimi yoksa kendisinin gelmesimi gerekiyor? artı başka ne tür evrak gerekiyor ? yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

Yukarıdaki mesajlarda sana en uygun yolları göstermişler. Linklere tıkla acılan sayfalarda şartlar teker teker yazıyor.

aynı mesajı sürekli gondermene gerek yok.

Avşaroğlu-38,

Sen hangi şehirdesin ve aracı Türkiye'den bayiden sıfırmı almak istiyorsun yoksa yurt dışından mı getirtmek istiyorsun? Her ikisininde prosedürü ayrı ayrı.

Ayrıca senin rahatsızlığın ne şekilde? Sana yardımcı olmamız için sadece % 97 demen yeterli değil.

Selamlar

ALİ YÜCE

KAYSERİ

Ali YÜCE
Kardeş bende kayseriliyim arabayı burdan sıfır alacam inşallah. boyun kemiğinin kırılması sonucu sinir zedelenmesinden felç kaldım.arabayı kullanacak abimin kimliğini ehliyetini götürmem yeterlimi yoksa kendinin gelmesi gerekiyormu ?
selamlar

Hangi aracı alacaksan o bayii ye git tüm işlerini bayii halleder ne gereliyse sana soylerler.

yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim sağolun

Üst Alt