Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%96 rapor verilen hastaya evde bakım ücreti verilmiyor. Ağır engelli değilmiş!?

yuksell

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bumu yanı % 96 rapor vrmış hasta ne ama agır hasta sayılmıyor bu nedır yaaaaa

Raporunda mı ağır özürlü ibaresi yok, başvuruyu yaptınızda eve gelen heyet mi reddetti bu gerekçeyi göstererek?
Birde rahatsızlığı nedir rapor sahibinin...

hastane heyet raporu sonucu % 96 ama agır özurlu hayır ıbaresı mevcut bu yuzden başvuru yapılamıyor . gorme kaybı %30 hareket bozuklugu %20 dıyalız hastası haftalık 3 gun dıyalıze gırıyor böbrek yetmezkıgınden ama yınede agır özurlü sayılmıyor ? nüroloji uzamnı verdıgı %25 degerlendırılmemiş bıle sonucu degıştırmezmış guya agır engellı durumunu ? saglık mugurlıgune ıtıraz edın dendı bunun suresı varmıdır acaba bılmıyorum ?

il sağlık müdürlüğüne itiraz edin.
ya da benim tavsiyem aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne gidin evde bakım aylığı için başvurun. onlarla ön görüşme yapın. hastaya baksınlar bi eger bakıma muhtaç sayılabiliorsa o durumda ya itiraz edin ya da il müdürlüğü evde bakım aylığı için gerekli rapor için sizi hastaneye sevk yapsın. once gidin onlarla bir ön görüşme yapın ve rehberlik alın derim.
sonucu da bana iletin buradan.

Üst Alt