Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

96 sigorta başlangıcı ve % 72 raporla erken emekli olabilir miyim?

voicee

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bugün eğitim araştırma hastanesinden %72 ve 2 yıllık süreli raporumu aldım. Vergi indiriminden yararlanacağım yazıyor, 1996 sigorta başlangıcım ve 6288 günüm mevcut. Vergi indiriminden yararlanarak yaşlılık emekliliğinden faydalanabilirmiyim. Teşekkürler

Eğer ilk sigortalı olduğunuzda 18 yaşını doldurmuş iseniz
Emekli olabilirsiniz

Evet ilk sigortalı olduğumda doldurmuştum. Peki vergi dairesi sürekli olarak onaylayabilirmi? Çünkü ASD açık kalp ameliyatı oldum ve orta derece mitral kapak yetmezliği var (ef 50),tip2 diyabet ve troid var. Ayrıca akciğerde sıvı toplanması vardı kalp kaynaklı olduğu teşhisi konmuştu. Rapor şuan aslı gibi imzasında ayrıntıları daha sonra yazarım.

Hocam bendede kalp pili,tip 2 diyabet,hipertansiyon ve nefropati 1.evre vardı
banada 2 yıl süreli rapor verdiler
vergi dairesi sürekli olarak onayladı

Rapor almak vergi indirim hakkından faydalanacağınız anlamına gelmez iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak bizzat maliye mükellef hizmetler birimine vergi indirim hakkı için müracaat yapmalısınız.
süreli raporunuz Ankara da incelenmesi sonunda engel dereceniz belirlenecek kurul süreli raporunuz süresiz olarak ta vergi indirim hakkı uygulayabilir.
Vergi indirim hakkı kazandığınız vakit emekli olabilirsiniz.

Üst Alt