Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

96 sigorta girişi ve %42 raporla erken emekli olmak..?

semranur

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sigorta girişim 16.10.1996 ve 4900 gün primim var %42 sürekli raporum var bunun için hangi yolla emeklilik yolunu seçmem gerek vergi indiriminden yararlanarakmı yoksa normal yollamı hangisi daha çabuk olur

normal emekli
24.05.1996-23.05.199720 yıl53 yaş5900 gün

engelli emekli
2008_oncesi.PNG

Şimdi ben aldıgım raporla sigortaya müracaat yapmam yeterlimi anında kabul ediliyormu

Ayrıca evrakları teslim ettikten sonra nasıl bir süreç var

surekli raporla erken emekli olunmaz.ankara merkez saglik kurulundan alinmis olan vergi indiriminiz olmali ..bu esnada roporunuzdaki oranin dusurulme durumu ihtimaller arasinda..aldiginiz yuzde 42 rapor 2013 oncesi ise tekrar rapor alinmasi gerekli..raporla beraber isyerinden calisiyor evragi ile bulundugunuz yerdeki vergi dairesine teslim ettikten sonra.ankaradan gelis suresi 2 veya 3 ay arasi..

mrb bende 98 girişliyim...2015 te %45 rapor aldım...ağustos 2016 da da günlerim doldu...sgk gerekli işlemleri yaptı...sigortamı durdurdular,çünkü herşey tamamdı...lakin yeniden rapor almam gerektiği konusunda sgk kurumu aradı...tekrar hastaneden gerekli işlemleri yaptık...tam 8 ay sonra gelen raporda oran %20 olarak belirlenmiş...esnaf olduğum için bağkura 8 aylık da bir borç çıkmış...anlayacağinız tamamen herşey keyfi bu ülkede...

yuzde 40 ve ustu alacaginiza emin olabiliyorsaniz.il saglik kurumuna gidip bu rapora itiraz ediniz..

selam arkadaşlar peki ben 18 yıldır sigortalıyım diyelim %50 rapor aldım sürekli olarak emekli olabilirim dimi?

sonrasında yeniletmem v.s gerekirmi

mistral

sağlık sıkıntımız hangi konudaydi benimde raporun vardı kurum kabul etmedi yeniden sizin gibi tekrar rapor düzenlendi şimdi bekliyorum benim baypassliydi ve hiper tansiyon

ben SGK lı değilim özel bir banka çalışanıyım ve kalp kapağım falan değişti. sanırım beni tekrar çağırmazlar. kalp kapağımın yerine orijinal kendi kapağı takabileceklerse olur tabii:)

arkadaslar eski engelli kadrosunda çalışanlardan vergi indirmi zorunluluğu kalkması lazım haklarımız gasp ediliyor.bu konuyu koşe yazarlarında tutup twettwer orası burası nere buluyorsak ssk saglık bakanlığı aile sosya pol.bakanlığı engelliler dernekleri her tarafa yazalım ..sesimiz duyulmadıkça perişanlığımız sürecek

Kardeşim aldığın rapor vergi indirimi raporumuydu çünkü ben bu gün vergi indirimi raporumla 52 raporla emeklilik için başvuru yaptım yani benden tekrarmi rapor isteyecekler raporum sürekli o cileyi bir daha çekmek istemem

taz53 rapoum kabul edilmedi derken vergi indirimi için mi kabul edilmedi yoksa emeklilik başvurun mu ?

28 yıllık tip 1 diyabet ve hipertansiyon hastasıyım...

Arkadaşlar ankaradan raporum bugün geldi %42 olan raporum %28 düşmüş ama sıkıntı çok benim tansiyon sorunum var bölümü kardiyoloji. Şeker tip 2 bölümü endokrinoloji digeride göğüs hastalıkları astım bronşit şimdi size sormak istedigim konuda gerçekten tecrübesi ve bilgisi olanlar bana yardım etsin lütfen nasıl bir yol izlemem gerekli benim raporumu %28 düşüren heyette maliye Bakanlığı başhekimi var göz hastalıkları uzmanı var nöroloji uzmanı var birde ortopedi uzmanı. Birde gelir idaresi başkanlığı müdürü var Allah rızası için bir tane benim bölümümle alakalı doktor yok yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

hangi hastaneden aldın?

%42 yi hangi bölümlerden % kaç almıştın? şeker %20 tansiyon %10 diye biliyorum

Sivas numune hastanesinden aldım şeker %20 astım bronşit %20 hiper tansiyon %10 heyetin son hali %42 ankara %28 düşürmüş

makınaya girmeyen kronik böbrek hastası tansıyondan %10 verıyolarsa 2 böbrekteki hastalıktan kac verırler kis karaciğerede sıcramıs bende vergi indirimi için rapor dusundum alamam dıye gitmedım

hakanmEMİK Sgk nın yetkili hastanesinden %44 rapor aldım sgk ya emeklilik icin gittigim de raporu kabul etmediler cunku ben 20 yıllık bagkur luydum bagkurun sıstemi farklıy dı onlar sevk ettı rapor simdi ankarada yudeligi orası belirlicek bir bucuk ay oldu bekliyorum

Şansini dene derim benimde sağ böbrek atrofik çalışmıyor sol devamlı taş üretiyor tansiyon 3 böbrek açık ameliyatı oldum birde birde göbekten 10 yaşında diyalize girdim şu an diyalize girmiyorum ama sınırda seyrediyor küremek böbrek yetmezliği tanı

taz53 kalple ilgili tam rahatsızlığınız nedir bende de operasyon oldu kapak aort değişti ve hipertansiyon da var

hakanmemik selam sen oran aldınmı? benimde aort değişti + hipertansiyon var kaç alırız?

matpcy bu oran olayları efor testi ve ef oranlarına bağlıdır benim kapakçıkda eklendi 55 oran var

benim EF değerim en son 57 çıktı aort kapak değişimi (2001) + sol ventrikül hipertrofisi + atriyel hipertansiyon

50 alırmıyım sence? ama efora soktu yürüme bandına özel hastane doktorum iyi dedi sonuç

bence alırsın benim nasıl gittiyse ankaradanda aynı oranla geri geldi ve 2015 başı gibi aldım oranımı

hakanmemik
Acık kalp ameliyat 4 damar degısti 3 yıl sonra 4stent hiper tansıyon ef %45 ve 50 deger ve arkadaslar bugun itbriyle ankara bagkur %44 le onayladı artık emeklilik maceram sona yaklastı sgk gorusmek icin davet etti

bende 41 yaşındayım 98 sigorta girişim var inşallah bende erken emekli olurum nisan ortası heyete giricem kalp dışında obezitede var %20 ordan alıcam kalp 50 verse bu iş tamam. hepinize geçmiş olsun

Arkadaşlar 40 kalp den 20 de obeziteden aldım 52 ile süresiz onaylandı şimdi vergi dairesi ile ankaraya gondercem dusmez 40 in altina dimi aort kapak değişti obezite de var

duşme ıhtımalı var ama sen raporları eksıksız gınder bıdaha ugraşmazsın kalp ile ilgilı butun evrakları gonder

Ama ben işyerinden su kişi calisanimizdir diye yazı ekinde hastaneden aldığım raporu ekleyip gondercem. Ayrıca hastaneye rapor için gösterdiğim sunduğum tahlilleri kalp eko larinidami vergi dairesine vereyim ankaraya gitmek üzere???

Üst Alt