Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

96'daki trafik kazası için tazminat davası açabilir miyim?

Akesinti

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
selamlar 1996 yılında agır bir trafik kazası geçirdim kazayı yaptıgımda 15 yaşındaydım önce davacı olduk sonra karşı tarafın vaatleriyle davadan vazgeçtik ve vaatlerini yerine getirmediler 2000 yılında istihdam için %45 özürlü raporu aldım 2016 da vergi indirimine gönderdi iş yeri o rapum %54 e çıktı avukatlar zaman aşımı var dava açamayız dediler ama özürlülük derecem git gide artıyor bunu bir neden gösterip tazminat davası açabilirmiyim saygılarımla

21 sene olmuş arkadaşım zaman aşımına uğramıştır. Sen nasıl böyle bir hata yaptın zamanında açsaydın hiç aklı selim bir büyüğün yok ailede yol göstermemiş sana üzüldüm ya şimdi.

adli tıp kurulu raporu

selamlar kolay gelsin

1996 yılında yaptıgım trafik kazası için tazminat talebinde bulunacagım acaba tazminatım 1996 yılndaki tazminat tutarına göremi hesaplanır yoksa 2017 ye göre mi hesaplanır ?

şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.

1996 yılına göre hesaplanır ve üzrine faiz eklenir 1996 yılından bügüne kadar diye düşünüyorum

Hicbir sekilde her hangi bi tazminat talebinde bulunamazsiniz. Zaman asimi olmus. Sakatlik kazalarinda 10 ölümlü kazalarda ise. 15 yil. Dava açma hakkiniz var

Üst Alt