İyi akşamlar sitede yeniyim ,benim şöyle bir sorunum var. Engelli babamın adına ötv muaf ,sıfır araç aldım .babam yaşlı ve hasta ALLAH gecinden versin 5 yıldan önce bişey olursa 6 kardeşiz kardeşlerimden 1 i zihinsel engelli ve evli sağlıklı 4 çoçuğu ve eşi var Vasisi de babam. Ben 3 kardeşimden şu plakalı araçtan feragat ediyoruz ..,diye evrak alacaktım,,babam noterden bana vasiyet verecek ti ama şöyle bişey öğrendim
kardeşlerim den araç dan miras feragat alınca ,5 yıldan önce, mirasla bana geçerse aracın ötv sinin 6/5 ini ödemem gerekebilir miş galiba
,Babamın
1 dairesi,1 de dükkan ı Var . Bunlar için daha önceden Noterden Vasiyet verdi ,(ev eşi annem e,dairem de engelli kardeşimin diye)) Bunlar etkilermi acaba
Ben araca Nasıl bir çözüm bulunabilir bilgisi olan varmı acaba
Saygılar ..severek aldığım araca ötv ödeme ,veya zihinsel engelli kardeşimden izinsiz,Alamama,, satamama gibi kaygılıyım
Çözüm yolu nasıl acaba
kardeşlerim den araç dan miras feragat alınca ,5 yıldan önce, mirasla bana geçerse aracın ötv sinin 6/5 ini ödemem gerekebilir miş galiba
,Babamın
1 dairesi,1 de dükkan ı Var . Bunlar için daha önceden Noterden Vasiyet verdi ,(ev eşi annem e,dairem de engelli kardeşimin diye)) Bunlar etkilermi acaba
Ben araca Nasıl bir çözüm bulunabilir bilgisi olan varmı acaba
Saygılar ..severek aldığım araca ötv ödeme ,veya zihinsel engelli kardeşimden izinsiz,Alamama,, satamama gibi kaygılıyım
Çözüm yolu nasıl acaba