Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%97 oranlı raporu olan oğlum var. Vergi indiriminden yararlanabilir miyim?

omer24

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
herkese selam benim oğlum 4 yaşında ağır engelli.yüzde 97 raporu var.ben özel sektörde çalışıyorum.eşime evde bakım maaşı bağlandı.1.derece yakını olarak ben vergi indirimi alabilirmiyim.ne yapmam gerekli.eğer verilirse maaşıma ne kadar yansır.bazıları engellinin sadece kendisine verilir diyor.yakını olarak ben nasıl alırım. engelli birey için yaş sınırı varmı

merhaba

benim oğlum 4 yaşında ağır engelli. yüzde 97 raporu var. (raporum 2 yıl süreli sorun olurmu)
ben özel sektörde çalışıyorum. eşime evde bakım maaşı bağlandı.1.derece yakını olarak ben vergi indirimi alabilirmiyim. ne yapmam gerekli.

eğer verilirse maaşıma ne kadar yansır.
bazıları engellinin sadece kendisine verilir diyor.yakını olarak ben nasıl alırım. engelli birey için yaş sınırı varmı.

birde vergi indirimi için yeni rapor şartmı yeni raporu çıkaralı 1 ay oldu. diyelim yeni rapor şart. yeni raporu yine aynı hastenedenmi çıkaracağız. evde bakım maaşı için eski raporun hükmü kalmayacakmı.yeni çıkan raporu evde bakım maaşının devamı için sosyal hizmetlere vereceğizmi.yoksa eski raporla maaş alamaya devammı edeceğiz

Son düzenleme:
Üst Alt