Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
97 sigorta girişi ve %41 raporla ne zaman emekli olurum?
benimde 1997 girisim var yasim 33 ve 3800 günüm ve %41 oran engelim var isgücü kaybi oranim daha belirlenmedi acaba benim kac yilim var yardimci olurmusunuz rica etsem
SSK statüsündesiniz, değil mi?
97'deki başlangıcın gün/ay bilgisi de lazım.
Bir de %41 rapora karşılık defterdarlıktan 3. derece sakatlık indirim hakkı elde ettiniz mi?
evet bülent abi ssk liyim vergi indirimine 1 hafta önce basvurdum sol koldan ortapedik kusurum ve ankara numuneden aldigim icin bir avantaji olurmu acaba
evet sigorta girisim ciraklik egitim girisi o zaman 13 yasinda idim acaba erken emeklilik icin bu giris gecerlimi ve 18 yas sınırı varmı bilginiz varmı
Arkadaşların da yazdığı gibi, 18 yaşından önceki primler ve çıraklık/staj primleri emeklilik için hiç bir öneme sahip değil. TAM primle sigortalı olduğun tarih önemli. Sonrası yukarıdaki mesajımda aktardığım gibi...
tesekkür ederim bülent abi o zaman benim tam primli girisim 15.05.2006 bu tariften itibaren ise su an 11 yil doldurdum 9 yil daha beklemem gerekiyor sanirim ama sgk sicik numarandada cikaliktaki giris numaram ile islem yapiliyor