Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

97 sigorta girişi ve %41 raporla ne zaman emekli olurum?

mahir1984

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benimde 1997 girisim var yasim 33 ve 3800 günüm ve %41 oran engelim var isgücü kaybi oranim daha belirlenmedi acaba benim kac yilim var yardimci olurmusunuz rica etsem

mahir1984

SSK statüsündesiniz, değil mi?
97'deki başlangıcın gün/ay bilgisi de lazım.
Bir de %41 rapora karşılık defterdarlıktan 3. derece sakatlık indirim hakkı elde ettiniz mi?

2008_oncesi.PNG

97 yılında 14 yaşında sigortalıydınız sanırım ,şuan 33 yaşıdayım dediğinize gööre söylüyorum.

evet bülent abi ssk liyim vergi indirimine 1 hafta önce basvurdum sol koldan ortapedik kusurum ve ankara numuneden aldigim icin bir avantaji olurmu acaba

evet sigorta girisim ciraklik egitim girisi o zaman 13 yasinda idim acaba erken emeklilik icin bu giris gecerlimi ve 18 yas sınırı varmı bilginiz varmı

çıraklık sigortası sayılmıyor 18 yaşından itibaren sayılır

mahir1984

Arkadaşların da yazdığı gibi, 18 yaşından önceki primler ve çıraklık/staj primleri emeklilik için hiç bir öneme sahip değil. TAM primle sigortalı olduğun tarih önemli. Sonrası yukarıdaki mesajımda aktardığım gibi...

tesekkür ederim bülent abi o zaman benim tam primli girisim 15.05.2006 bu tariften itibaren ise su an 11 yil doldurdum 9 yil daha beklemem gerekiyor sanirim ama sgk sicik numarandada cikaliktaki giris numaram ile islem yapiliyor

Üst Alt