Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

97 sigorta girişi ve %57 raporla ne zaman emekli olabilirim?

levsu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bende 57raporum var emekli olmam için neler yapabilirim

500 750 tl ne yapar aç kalırız yazık olur 971tl bile yani eh diyim valla % 57raporum var ben astım hastasıyım şaşırdım inanın ne yapayım bilmiyorum

levsu sen zaten malülen odereceyle emekli olamazsın ancak vergi indirimi alırsan engellilere tanınan erken emeklilikten yararlanırsın yatırılan prime göre maaş alırsın asgari ücretten maaş gösteriliyor ise düşük tavan dan yatıyorsa yüksek baglanır yatan prim le alakalıdır emeklilik te alıcagınız maaş

MERHABALAR ARKADAŞLAR 1974 doğumluyum 1993de bağkurum var 12yıl görünüyor hizmetim 1997de de 2950 pirimim var %57 raporum var istanbulda yaşıyorum iett bedava kartı aldım ben başka neler yaparım emekli olmam için ilk nerden başlasam yazan olursa sevinirim dua ederim

Son 2520 primin fazlasının ssk (4a) olduğunu varsayıyorum..?

Aşağıdaki tabloda 14 numaraya tabisiniz emeklilik için. Yani, sigortalılık süresi ve prim günü açısından şartlar tamam. Yapmanız gereken, defterdarlıktan sakatlık indirim hakkı elde etmek (http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html) ve sonra erken Yaşlılık emekliliği için sigorta müdürlüğüne başvurmak.

2008_oncesi.PNG

bülent abim sağol ilginiz için beni onur etti gururlandım çok sağol size bir sorum tek öğrenmek istediğim pirimim yeterli olur ödersem tabii emekli olursam ne kadar maaş alırım çok merak ettiğim konu kimi 1milyar alırsın dediler 1milyarın üstünde dediler kimide az diyorlar saygılar

uğur teşekkürler ederim ama emekli olanlarda var tabii maaş önemli çünkü biliyorsunuz geçim çok çok zor 300 500 alacak olursak olmasın tabiiki ama en azından 800 üstü alırsak ALLAH bereket versin derim selamlar

Ben rapor itirazda bulundum heyete çağırdılar gitim şimdide % 86 rapor verdiler
vergi indirim için gittim evrakları verdim 3 bucuk ay sonra iş yerine bildirim gelecekmiş tabi öyle anladım farklı bişey varsa bilginize

acaba beni tekrar çağırırlarmı bundan sonra ne yapmam lazım

şimdiden çok teşekkür ediyorum sağolun arkadaşlar bakıyorum herkes yazıyorlar bilgisi olupta yazmayan varsa ondanda allah razı olsun

1993 de ssk giriş 7000 pirimim var 1974 doğumluyum selamlar

Bu yazım da 2950 pirim ssk dan bağkur dan borç vardı ödedim 7000bin pirim oldu ve tekrar heyetden rapor aldım 86 raporum var vergi indirimi yeni başvurdum selamlar

Defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indirim hakkı size erken Yaşlılık emekliliği hakkı da kazandırmış olacak. Hayırlı olsun. :)

Vergi indirim belgesi geldiğinde onun üzerinde bir süre kısıtlaması yoksa, sgk da emeklilikte bir kontrol şerhi koymaz. Belge geldiğinde emeklilik talebiyle sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz...

teşekkürler bülent kardeşim

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO:[FONT=Verdana]7,683,383[/FONT]VARİDE TARİHİ:[FONT=Verdana]22.05.2015[/FONT]
GELDİĞİ YER[FONT=Verdana]MÜKELLEF HİZMETLERİ GELİR VERGİLERİ GRUP MÜDÜRLÜĞÜ[/FONT]T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO:TAHSİS NO:
ADI:[FONT=Verdana]GÖKHAN[/FONT]SOYADI:[FONT=Verdana]BAYRAKLI[/FONT]
EVRAK NO:EVRAK TARİHİ:[FONT=Verdana]21.05.2015[/FONT]
EK SAYISI:[FONT=Verdana]0[/FONT]GİZLİ:[FONT=Verdana]Hayır[/FONT]
GELİŞ ŞEKLİ:[FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ POSTA[/FONT]GELİŞ NUMARASI:
KONUSU:[FONT=Verdana]DİĞER[/FONT]
[SIZE=-1][FONT=Times New Roman]
[FONT=Verdana]Sıra No[/FONT][FONT=Verdana]Tarih[/FONT][FONT=Verdana]Birim[/FONT][FONT=Verdana]İşlem[/FONT]
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]22.05.2015[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 2 SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]22.05.2015[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 2 SERVİSİNE[/FONT]

[/FONT]
[/SIZE]
Bunun bana açıklasını yapacak varsa dua ederim en güzel şey dua dır şimdidedn sağolun

Açıklama kısmında yardımcı olamam ama tc kaldırmanızı öneririm

20.05.2015Sosyal Güvenlik Merkezine bilgi verildi
BİRDE BU YAZIYI OKUDUM NEDİR BU

bülent kardeş şurda bişey paylaştım nedir senin bilgin yokmu

Gökhan kardeşim,
Anladığım kadarıyla sgk nun vergi indiriminizi teyit amaçlı yazışmaya vergi dairesi cevap vermiş gelen evrak odur ve emeklilik işlemleri servisine ulaşmış
SGK bu yazıyı bekliyordu ve artık maaş bağlanma işlemlerinize hız verecek demektir.
Facebookdan da sormuşsun ve cevapladım :)

ufuk abim biliyorum inanın sadece çok emin olmak burda sizin siz gibi kardeşlerim abilerimiz var el elden üstündür aklınıza hiç bişey gelmesin malum ilk defa heycan var merak var saygı sevgi muhabbetle selamlıyorum sizleri çok sağolun yazan yazmayandan RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN

Üst Alt