Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

97 sigorta girişim ile emeklilik şartlarım nedir?

Sinan356

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm ben sinan

20.10.1981 dugumluyum
01.12.1997 sgk girisim
4486 gun odenmis gunum var
evliyim 2 cocugum var
7 aydir calismiyorum bu ay son issizlik maasin alacagim

2.5 numara gozluk kullaniyorum sag bacagimda venuz yetmezligi vardi amaliyat oldum dr morluklar kalici dedi hap kullaniyorum tip2 diyabet icin hap kullaniyorum reflum var dr omur boyu kullanilmak uzere hap verdi kullaniyorum kalpimde aritmi vardi ablasyon amaliyati oldum 2 adet tansiyon hapi kullaniyorum burun kemiginden ve sonrasinda burun etinden 2 defa amaliyat oldum agir uykuapnesi var 49.7 10 aydir cpap kullaniyorum su andada dis tedavsi oluyorum

benim malulen veya engelli emekli olma sansim varmi bilgisi olan arkadaslar yorumlayabilirmi tesekkurler

Sinan356

01.12.1997 tarihindeki sigorta girişinizin tam primle olduğunu varsayıyorum:

Sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri oranda rapor ve ona istinaden de defterdarlıktan 3. derece sakatlık indirim hakkı elde ederseniz, emeklilik için 18 yıl sigortalılık süresi ve 4080 gün prime tabisiniz.

20.10.1981 + 18 = 20.10.1999 tarihi emekliliğinize temel olacak ilk sigorta tarihiniz olacak.

20.10.1999 + 18 = 20.10.2017 tarihinde erken emeklilik hakkına kavuşuyorsunuz. Yeter ki defterdarlıktan vergi indirim hakkı elde edin. Bunun için Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birine gidip engelli sağlık kurulu başvurusu yapın. Sonra: https://www.engelliler.biz/forum/sa...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

arkadaşlar bugün Sağlık kuruluna dosyayi verdim astimati venuz yetmezligini refluyu iltihapli bagirsak sentromunu fitik baslangicini dikkate almadilar kalpden ablasyon. hipertansiyon tip2 diyabet. agir uyku apnesi olarak dosyayi teslim ettim 15 gune kadar sonuc cikar dediler sizce benim durumum ne olur

Üst Alt