Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

97 sigorta girişim var. Emeklilik için şartlarım uygun mudur?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Hipertrofik kardiyomiyopati teshisi koydular 3 ay once kalp kasim 20 mm cikti ozel bir hastanede muayene oldum agir is yapamassin efor sarg edemessin dedi doktor
holter taktilar uyku apnesi ve gece uykuda hipertansiyon cikti ritim bozukluguda varmis
ise yeni basladim isten de cikardilar sigortam devam ediyor burun ameliyati da olmam gerekiyormus uzun zamandir calisamiyorum
yine ise baslasam yine bir sikinti olacak

01.1997 sigorta girisim var
3049 gun prim yatmis
askere 1999 yilinda gittim 18 ay borclanmam var
erken emeklilikle ilgili ve raporla ilgili ne yapmam gerekiyor

yardimci olabilirmisiniz yarin devlet hastanesine kardiyoloji bolumunden randevu aldim.

yardimlarinizi bekliyorum

iki şekilde emekli olabilirsiniz 1.malulen o da en az %60 rapor alırsanız ya''da 2.vergi indirimi alarak en az %40 rapor alarak 17 yıl 3920 günle emekli olabilirsiniz ancak rapor almadan önce özür oranı ne alabilirsiniz onu bir araştırın çünkü siz bu oranlarda rapor alırmısınız bilemem alabilir iseniz en kolay yol vergi indirimi alarak 3920 gün 17 yıl ile emekli olabilirsiniz 1997 girişiniz olduğuna göre prim sürenizi 3920 güne tamamladığınızda emekli olursunuz vergi indirimi alarak hemen emekli olabilirsiniz bunun için bir işyerinde ssk lı olmalısınız ve işyerinden orada çalıştığınıza dair belge alarak işyerinizin bağlı bulunduğu vergi dairesine vergi indirimi başvurusu yapın maliye onlarda sizi hastaneye heyete sevk edecekler olumlu bir sonuç çıkarsa emekli olabilirsiniz

Cok tesekkur ederim yuzde 40 ile emekli olursam maasim ne kadar olur.rapor oranim yuksek gelirse maasim degisirmi

3049 primin içerisinde askerlik süresi de var mı ?

Asgari ucretin ustunde yatti ama konuyu cok iyi bilmiyorum

3049 gun primim var birde askerlik borclanmasi yapabliyormusum 18 ay

3920 gün yetiyor ancak ssklı olarak bir yerde çalışmanızın ardından vergi indirimi için başvuracaksınız %40 onaylanırsa emekliliği hakedersiniz ama en az %40 alabilirmisiniz önceden bir araştırın derim

emeklilik gunu dogum gunumudur.

Emekli olabilecegimiz tarih dogum gunumuzmudur konuyla ilgili yardimci olabilirmisiniz 15.08.1979 dogum gunum onumuzdeki ay rapordan dolayi emekliligi hak esersem ne zaman emekli maasi alabilirim.

01.1997 işe giriş tarihinden geçerli dediğim gibi bir yerde ssklı olun ve vergi indirmi çıkartın %40 alırsanız emeklisiniz ama %40 alabilirmisiniz bir araştırın önce

Heyet % 50 rapor verdi 18 ay askerlik borclanmasi yapip 11 ayda calistim mi 3920 gunle erken emeklilik icin basvuru yapabiliyormusum.

Üst Alt