Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

97 sigorta girişim ve 2. derece vergi indirimi var. Ne zaman emekli olabilirim?

akin6075

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bülent bey.ben 24.Eylül.1997 de işe girdim şimdi yüzde 60 vergi indirimim var toplam pirim 3887 gün Emekli ola bilirmiyim.yaş 39...

2. Derece vergi indirim hakkinizolduguna gore 17 yil 3840 güne tabisiniz.
24 eylül 1997+17: 25 eylül 2014 tarihin de emeklilik müracaatınızi yapabilirsiniz.

Akin bey askerlik yapti iseniz ve askerlige başladığınız ilk tarihi gun ay yil olarak yazarsaniz bende fikirlerimi paylaşmak isterim (sigortali oldugunuz tarih askerden sonra ise borclanma yaparak emeklilik zamani one çekilebilir siz belkide vergi indirimini aldiginiz tarihte yani 2013 emekli olabilirdiniz ama kesin birsey soylemek icin askerlik yapti iseniz askerlik yaptiginiz tarihin bilinmesi gerekiyor )

Askerliği 21.şubat 1999 başladım ağustos 15.2000 yılında bitirdim.yani sigorta olduktan sonra askerlik yaptım.

Ozaman emeklilik tarihinize etkisi olmayacaktır ilker beyin dedigi gibi 25 eylülde emeklilik için müracaatinizi yapabilirsiniz

Üst Alt