merhaba oğlum şuan 5 yasında 2 yıl one cerrahpasadan rapor cıkartık yuzde 57 rapor verdiler suan cocugum konusmuyor yurumuyor emekleme yok ve komut dahi almıyor rapora itiraz ettik bizi sadı konuk hastanesine yonlendirdiler.burdan cıkan rapor yuzde 95 oranlı agır engeli evet yazıyordu fakat iki hastane raporu farklı oldugu için il sağlık müdürlüğü bizi hakem hastaneye okmeydanı hastanesine gonderdi bu hastane ise rapor oranını yuzde 98 e yukseltip ağır engelli bolumune hayır raporu verdi
şimdi benim anlamadığım yuzde 98 fonksiyon kaybı olan bir kişi nasıl engelli olmaz il saglığa basvurdum hakem hastane raporu kesin diyor .bimere şikayet kaydı açtım henüz cevap gelmedi hastaneye gitsem ilgili düzeltme yapılırmı başına bu tarz bişi gelen varsa yardımcı olabilirse sevinirim tesekkürler...
şimdi benim anlamadığım yuzde 98 fonksiyon kaybı olan bir kişi nasıl engelli olmaz il saglığa basvurdum hakem hastane raporu kesin diyor .bimere şikayet kaydı açtım henüz cevap gelmedi hastaneye gitsem ilgili düzeltme yapılırmı başına bu tarz bişi gelen varsa yardımcı olabilirse sevinirim tesekkürler...