Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%98 engelliyim, bakım aylığı alıyor ama 2022 aylığı alamıyorum!?

ahmt3535

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar %98 ağır engelli raporum var annem evde bakım aylığı alıyor hanede 3 kişi yaşıyoruz fakat kardeşim cezaevinde üstüme bedeli 5 bin tl olan araç var ev aile mülkü kira vermiyoruz kaymakamlığa gittim bakım maaşı alan 2022 maaşı alamaz dedi bunun bir yolu yokmu kendime ait bir maaşım olamazmı olması için ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim

ahmt3535

2 ayrı sosyal yardım alamazsınız kanunen hükmü yok, Hasta (Evde) Bakım Maaşını anneniz sizin adınıza alıyor zaten.

yani hiç bi şekilde 2022 maaşı alamam teşekkürler

Öyle bir şey yok. İkisini de alabilirsiniz. Ancak muhtemelen kardeşiniz sizinle kalamadığı için kişi başına düşen gelir de 483 lirayı geçtiği için size vermemişlerdir.

muamma1905
dogru söyluıyon 2sinide alabilir.çünkü ebm kendıne değil bakıcı görunen adına yatıyo fakat şöle bi durm var em 2022 müracatında gelıre dahıl eıdlıyo hesaplamada.

Ya bişey diyeceğim kimse kusura bakmasın evde kişi başı 400 küsür lira falandan bahsediliyor 400 tl paranın adı var sadece,benim çocuğum engelli %79 raporu var bakım parasına baş vurdum daha netlik kazanmadı 2022 maaşını alıyım dedim sigortalı olduğum için alamazsın diyorlar bu ne kadar saçma işler böyle aldığım maaş 1,700 tl evde 5 kişi yaşıyoruz

Babacan_66
evet 400 tlnin sadece adı var amma kanunen böyle deyikler yapacak bişi yok.2022 yi boş verin ebm ye bakın onun mıktarı daha fazla.

Üst Alt