Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%98 Maluliyet, %15 Kusur ile alınabilecek tazminat miktarı ne olur?

benimbabam

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar sizlere danışmak istedim. Aşağıda bilgileri verdiğim durumda alınabilecek tazminat ortalama ne kadar olur. Nasıl hesaplama yapılır, tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Araç dışı trafik kazası bilirkişi raporuna göre bizim suç oranımız %15

-Maluliyet oranı: %98 sürekli
-Mağdurun doğum tarihi 01.12.1955
-Kaza Tarihi: 01.05.2016
-Gelir Durumu sigortasız (emekli ama sigortasız çalışıyordu)

şimdi kaza tespıt tutanagındakı oranları yaz sen bı bakalım% 15 kusur sebın %85 karsı tarafın mı demek istedın

aldıgı emeklı maasına gore tazmınat hesaplanır ne kadar alırsın ben hesabı bılmıyorum ama burdakı arkadaşlar hesaplar gecmış olsun hangi sıgorta sırketı

Bu verilere göre ortalama maddi tazminat 180.000 TL. Civarındadır. Ancak bu zarar sadece iş gücü kaybı kapsamındadır. Maluliyet oranı çok yüksek dolayısıyla bu rakamın çok daha üzerind e ayrıca bakıcı gideri zararı soz konusudur. Onun hesaplaması çok daha teferruatlı olup bu konuda ayrıca hesaplama yapılabilir. Dava dosyasından davalının sigorta poliçesi örneğini alıp özelden atarsanız hesaplamasına yardımcı olabilirim. Geçmiş olsun.

Üst Alt