Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 SGK girişim, 4100 prim günüm var. Nasıl emekli olabilirim?

erzincem

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1998 ssk girişim var 4100 gün prim var 2003 tarihinden beri as hastasıyım nasıl bir yol izlemem gerek teşekkürler

Hastalığınızdan ne oran da rapor alabilirsiniz bilemiyorum alacağınız rapor oranı emeklilik tarihinizi belirler şu tablo umarım size yardımcı olur.

2008_oncesi.PNG

erken emeklilik

Merhaba ben yaklaşık 14 yıldır ankilozan spondilit hastasıyım 1 yıldır da Crohn hastasıyım erken emekli olmak istiyorum .nasıl bir yol izlemem gerekiyor.konu ile ilgili arkadaş lardan bilgi istiyorum.bu arada 18 yıldır ssk layim. 5400 günüm var.

Muhtemelen 1996 yılında sigortalı olmuşsunuz özür oranınızı yazmamışsınız ancak
ÖZRÜNÜZ (40-59) ARSI İSE 17 YIL 3920 GUN
ÖZRÜNÜZ (60-79) ARASI İSE 16YIL 4AY 3720 GÜN
ÖZRÜNÜZ(80 VE ÜZERİ) İSE 15 YIL 3600 GÜN
şartlarına tabisiniz..emekelilik başvurusu ile forumda detaylıca açıklamalar bulabilirisiniz. vesselam

Merhaba ben 40 yaşındayım 19 yıldır ankilozan spondilit hastasıyım ama fazla tutulmam yok ve 4 yıldır chron hastasıyım ataklarım oluyor humira diye biyolojik ilaç kullanıyorum 1998 SSK giriş var 6700 gün erken emekli olabilir miyim acaba

erzincem

Defterdarlıktan elde edeceğiniz sakatlık indirimine istinaden hemen SGK'ya erken Yaşlılık emekliliği başvurusu yapabilirsiniz. Emeklilik şartlarınız oluşmuş:

2008_oncesi.PNG

Üst Alt