Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 sigorta girişi ve %40 raporu olan kişinin emeklilik şartları nedir?

amiyane

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.
1998 de işe başlamış,5675 gün SSK, 700 gün de Bağkur primi olan,primleri hep asgari düzeyden yatırılmış arkadaşım %40 raporla emekli olabilir mi?
Emekli olabilirse maaşı ve varsa ikramiyesi ne kadar olur?
Şimdiden teşekkürler...

amiyane

Emekli olabilir. Hemen hemen bende aynı şartlarda. Emekli oldum. Maaş ve ikramiyeyi internetten hesaplayabilirsiniz. Benim son 10 yıl asgari ücretin 2 katı yattı. Toplam gün 5602. Ortalama 1550 tl maaş bağlanacak. İkramiyede son çalıştığınız işin süresi ve maaşla alakalı. Ben 49 bin aldım.

Arkadaşım nasıl bir yol izlemeli. Rapor hala almadı ama %40i fazlasıyla alması muhtemel.Bir mağazada tezgahtar olarak çalışıyor. Aşama aşama ne yapması gerekir. Aydinlatirsaniz sevinirim.

amiyane mrb öncelikle devlet hastanesine engelli raporu için başvurup%40 rapor alarak bu raporla vergi dairesi genel müdürlüğüne iş yerinde çalıştığına dair yazıyla vergi indirimine baş vurmalısıñız raporunuz onaylanır ise sonra sgk erken emeklilik için baş vuruyorsunuz.

Üst Alt