Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 sigorta girişim var. Vergi indirimi alıp emekli olabilir miyim?

Engink57

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2010 yılında geçirdiğim iş kazasında sol baş parmak ve işaret parmağım ve orta parmağım koptu ve hastanede orta ve işaret parmağım yerine dikildi baş parmağım komple ampude oldu hastanede %40 rapor verdi sonra ben kendin iş yerinin isteği ile tekrar rapor aldım ve yine 40 rapor verildi ve raporda vergi indirimi alabilir yazıldı şimdi vergi indirimine başvuru yapsam raporun düşermi ve düşerse vergi indirimi alabilirmiyim bana yol gösterecek arkadaş varmı işe giriş 1998 ve prim 4600

Engink57

Şansını dene vergi indirimi için ama %40 zor yani iş kazası davası açmadın mı? Tazminat aldın mı? Sig bağlandın mı?

Engink57

Kardeş işverene dava açıyorsun bu işveren seni nasıl işten atmıyor. Sig neden bağlanmadı? Vergi indirimi 3 parmaktan %40 vereceklerini pek sanmıyorum ATK %kaç oran verdi?

Engink57

Sig demek😀 Sürekli iş göremezlik geliri iş kazası geçirip %10 rapor alan herkesen sgk tarafında bağlanan maaş

Adli tıp genel kurulu Yeni Bosna İstanbul %40 mı verdi.

Sgk adli tıp oranının altında veriyor genelde. Yani %40 zor gibi şansını dene bir şey kaybetmezsin.

Helsinki
Hocam raporun arkasında vergi indirimi alabilir ibaresi koymuşlar ve onaylamişlar engelli raporunda bu genelde böylemidir bir faydası olurmu o ibarenin

Selam iyi akşamlar benimde raporun 40 vergi indirimine gönderdim 1981 doğumluyum 1997 sigorta başlangıcı 4600 prim var acaba rapor vergi dairesinden onay alirmi sürekli rapor ve raporun arkasında vergi indirimi alabilir ibaresi var sonuç ne olur sizce

Üst Alt