Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 sigorta girişim varken 2014'te kamuda memur oldum. Ne zaman emekli olurum?

ahmet.soygencler

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamlar,

Ben 11.10.1998 ssk girişliyim ..
4407 günüm var .
2 yıl önce geçirdiğim kalp rahatsızlığından dolayı % 46 engelli raporu aldım.
Ekpss sınavını kazanarak geçtiğimiz ay Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde lab.teknisyeni olarak devlet memuru olarak çalışmaya başladım.

Çalışmış olduğum bölüm patoloji laboratuvarı ve çok yoğun ve koşuşturmacası olan bir yer ve bir çok kimyasal maddenin kokularına maruz kalmakta ve aşırı yorulmaktayım. Sağlığım kötüye gitmekte zaten az kalan ömrümün dahada kısaldığını hissediyor ve emekli olmak istiyorum.
Hastane yönetimine engelli olduğumu kan alma vb.alanlarda çalışmak istediğimi söyledim ama dayımız amcamız arkamız olmadığı için ciddiye alınmadım.
Sendikaya üye oldum onlarda bugün yarın hallederiz deyip sallıyorlar.

SSK ya göre 2016 10.ayda emeklilik hakkım vardı ama şimdi devlet memurluğunda nasıl bilmiyorum .

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son 3,5 yıl (1261 gün prim) memur olarak doldurmadığınız sürece yine ssk'dan emekli olursunuz. SSK'dan emekli olmak için ayrıca vergi indirimi almanız gerekiyor.

Üst Alt