erkan medeni
Sorularınla ilgili madde madde bildiğim kadarıyla yanıt vereyim:
1-Şirketinizdekiler konuyu bilmiyorlar.Senin maaş sonuçta onlar tarafından hesaplanıp ödendiğine göre, maaşından yapılan kesintilerde vergi indiriminden kaynaklanan bir azalış olduğunda bunu maaşına yansıtmakta onların görevi. Yukarıdaki tablonun doğru olduğunu varsayarsak %42 sakatlık oranına sahip olduğuna yani 3.derece sakat sayıldığına göre, orada görünen 31,5 TL'yi ek olarak maaşın içinde alman gerekir.Bunu şirket verecek SSK ile bir ilgisi yok.
2-Emekli olma zamanını özellikle özel sektörde çalışıyorsan sen belirlersin.Devlet açısından ne kadar geç emekli olursan o kadar geç emekli maaşı almaya başlayacağından işlerine gelir.İşveren açısından da ne kadar geç emekli olursan birikmiş kıdemini o kadar geç alma hakkı kazanacağından onlar içinde emekliliği geciktirmen genelde bir sorun teşkil etmez.Özellikle bahsettiğin 3-5 ay sonra emekli olma durumun bence kimse tarafından garip karşılanmaz.
3-Bu konuda şöyle bir durum var.Yatan primler 3000 TL nin altındaysa her ay maaşın düşecektir.4-5 ayda ciddi bir fark oluşturmaz.Yani senin durumunda ciddi bir kaybın olmaz.Ancak bu sitede tartışılan birşey vardı.O konu nasıl etkiler bilmiyorum? 2016 yılında seyyanen yapılan 100 tl zam vardı birde çeşitli zamlar.2016'da emekli olanlar 3-4 zamdan yararlandılar diye birçok yazı okumuştum.Sen kasım/16'da emeklilik başvurusunda bulunursan 01.12.16'dan itibaren emeklilik işlemeye başlayacağından bu zamların tamamından yararlanacaksın.2017'de ( bana göre saçma.yine olması lazım ama ) eğer seyyanen 100 tl zam vs olmayacaksa bu durumda maaşın 2017 yılında belirlenmesinde bir kaybın olabilir.
4-SSK engelli işçi çalıştıranları teşvik için işverenlere kolaylık sağlamak için bazı düzenlemeler yapıyor.Ancak bunun seninle ilgisi yok.Vergi indirim belgesi alarak hak kazandığın şey yukarıda bahsettiğim gibi uygulanmalı.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar katkı yaparlarsa, yanlış bildiğimiz birşeyler düzeltilirse kimseyi yanlış yönlendirmemiş oluruz.