Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
98 sigorta girişim ve %46 raporumla ne zaman emekli olabilirim?
slm arkdaşlar benim 1998 den sigorta başlangıcım var 5.750 gün primim var bu yıl engelli raporu aldım yeni engelli oldum %46 vergi indirimide aldım benim emekli yılım ne zaman bu şartlarda yardımcı olursanız sevinirim
hocam memur değilim özel sektorde garsonum işe girmeden önce engelli değildim 1998 sgk girişim var 5.750 gün primim var engelli yeni oldum 2015 yılın 8 ayında rapor aldım vergiindirimide aldım engel raporum %46 yazmışım ya ? bu şartlarda ne zaman emekli olurum
18 yıl 4080 günle emekli olursununuz gün ve yıl dolmuş ssk giriş 1998 yılı yazmışınız kaçıncı ay olduğunu yazsaydınız daha iyi olurdu ama emekliliğiniz gelmiş az bir süre kalmış sgk ya vergi indiriminden erken emekli olmak istediğiniz belirterek emekli olacaksınız vergi indirim belgenizin fotokopisi yanınızda olsun sgk ya giderken hayırlı olsun