Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 sigorta girişim ve %46 raporumla ne zaman emekli olabilirim?

fcbülent

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
slm arkdaşlar benim 1998 den sigorta başlangıcım var 5.750 gün primim var bu yıl engelli raporu aldım yeni engelli oldum %46 vergi indirimide aldım benim emekli yılım ne zaman bu şartlarda yardımcı olursanız sevinirim

hocam memur değilim özel sektorde garsonum işe girmeden önce engelli değildim 1998 sgk girişim var 5.750 gün primim var engelli yeni oldum 2015 yılın 8 ayında rapor aldım vergiindirimide aldım engel raporum %46 yazmışım ya ? bu şartlarda ne zaman emekli olurum

Işe başladıktan sonra engel oluştuysa malulen emekli olabilmek için EN AZ %60 rapor gerekiyor.ENGELLİ EMEKLİLİĞİ İÇİN İSE 18 YL 4080 GÜN ŞARTIN VAR.

Hocam ilk sigorta giriş tarihiniz tam olarak nedir
Bide doğum tarihiniz

18 yıl 4080 günle emekli olursununuz gün ve yıl dolmuş ssk giriş 1998 yılı yazmışınız kaçıncı ay olduğunu yazsaydınız daha iyi olurdu ama emekliliğiniz gelmiş az bir süre kalmış sgk ya vergi indiriminden erken emekli olmak istediğiniz belirterek emekli olacaksınız vergi indirim belgenizin fotokopisi yanınızda olsun sgk ya giderken hayırlı olsun

Priminiz fazlasıyla mevcut, 1998 + 18 = 2016. (sigorta başlangıcı ay/gün ) tarihinde emekli olabilirsiniz.

Üst Alt