Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 sigorta girişim ve 5600 primim var. Testis kanseri nedeniyle erken emeklilik..?

Casher

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler ben. 2012 testis kanseri. Teshisi konuldu. Metastaz. Yapmisti (..omur ilik sinir ucuna sicramisti mide ye. Sicramisti. De. Sonrasinda sag yumurtaligim alindi. )))(((4 kul. 60 defa. Aldim. Kematerapi gurdum. Ayrica. Yumurtaligimda agri oluyordu. Gittim siddetli varikosel. Var dedi doktor. Suan tedavim bitti kontrollere gidiyorum. Malulen. Veya erken emekli olmam. Icin yuzde kac rapor verirler bana. 1998 sigorta girisliyim. 5600 prim gunum var. Heyet girersem. Yuzde. Kac rapor alirimm. Bilgi. Alabilirmiyim

Abi cim. Benim tedavilerim bitti. Ama kontrolerim. Sene de bir gidiyorum. Sizce. Emeklilik hakki kazandim mi. Sizce. Raporlari. Gecirdiyim. Hastaliga gore kac olrak alirim kemoterpi. Kac. Yumurtaligim alindi. Varikosel var. Cocuk icin test yaptirdim normal. Dogum olmaz dediler. Ayrintili. Yazabilirmisin

Geçmiş olsun kardeş.sağlik raporu sonucunu buraya yazarmisin.

Daha basvurmadim bilgi almak istiyorum heyet girecem. Yuzde kac rapor alirim onu merak ediyorum. Bilginiz var mi

Hastalığında metastaz varsa ve devam ediyorsa %82 ye kadar alırsın.Ancak hastalığın geçmişse sadece kontrole gidiyorsanız alacağın rapor %30 civarı olur.Yani doktorun kararı önemli olan bu durumda.

Emekli olursun ben oldum

Ben yüzde 44 rapor la emekli hakkını kazandım 98giris 4080gunde. Oluyorum sende eğer 40 ve üzeri alır vergi indirimindende. Yararlanirsan olursun

Hasan bey.Testis tümöründenmi sağlık raporu alıp emekli oldunuz.Yoksa başka bir hastalıktan mı sağlık raporu alıp emekli oldunuz.

Selam durum soyle. Gern hucreli testis tomuru. Teshisi konuldu. Mafeztas yapmisti omur ilik. Sinir ucuna. Mide ye karaciger sicramisti. Sag yumurtaligim alindi sonrasinda. 4 kul kematerapi gordum. Agrilarim cok oldugundan morfin kullaniyordum pisiyatri doktoru kirmizi recete. Ilac vermisti. Su an kullanmiyorum sadece sakinlestirici ilac kullaniyorum. Daha donra tedavilerim bitti. Bir sene sonra yumurtaligim agriyordu. Ultrason cekildi siddetli varikisol vardediler. Ilac kullaniyorum sizce yuzde kac rapor alma sansim var bana yardimci olurmusunuz heyete basvuru yapacam

Ssk mudurluyune gittim fazla primin var dediler vergi dairesi gidin ordan form vercekler dedi. Birini kendiniz diyerini calistiginiz sirket dolduracak dedi sonra vergi baskanligina gidip formu vereceksiniz dediler. Ordanda sevk edip heyet rapor cikaraksiniz dediler vergi dairesine. Gittim bu form hakkinda bilgileri yok. Bana soylermisiniz vergi dairesinden ne formu alip dolduracam cevap yazarmisiniz

Birde. %40 rapor alirsam kac tl aylik maas alacam bilgi verdiyiniz icin tesekilurler

Ne rapor alacağımızı bilmiyorum ama vergi dairesinden hastaneye sevkinizi isteyeceksiniz.%40 rapor olma olasılığınız çok yüksek.Daha sonra sağlık raporunuz %40 üzeri çıktıysa vergi indirim belgesi için tekrara maliyeye başvuru yapacaksiniz.Vergi indirim belgesininin çıkması 2 ayı bulur.Daha sonra SGK ya gidip emeklilik dilekçesi vereceksiniz.Maaşiniza gelince pirim gün sayısı ve prim miktarına göre hesaplanır.Bende emeklilik için bekleyenlerdenim.Yani zaman kaybetmeden hastaneye sevkinizi maliyeden isteyin.daha sonra sizi yönlendireceklerdir.

Emeklilik basvuru

Iyi gunler. Simdi vergi dairesi mi gidecem. Yoksa. Direk hastaneye. Gidip. Ozurluluk raporumu cikaracam. Indan sonra mi. Vergi dairesune. Gidevem bilgi. Verirmisiniz

Defterdarliga gidip vergi indirim belgesi almak istiyorum ve hastaneye. Sevkimi istiyorum diyeceksiniz.Tabi SSK li olduğunuzu düşünerek yaziyorum.ondan sonra sağlık raporunuz la tekrar deftarliga gidip vergi indirim belgesi alacağım diyorsunuz.

Ssk liyim calisiyorum. %40 rapor alirsam. 1998 ssk giris 5560 gun prim toplama. Tam hesaplamadim 170000 tl falan yatan. Ssk prim. Var. Ortalama. Ne maas verirler. Bilginiz varmidir. Cok dusukse. Normal emekliyimi yakmak istemem. Sizce. Bu gecirdiyim hastaliklara. Yuzdelik rapor cikarmi. Siz rapor hangi hastaneden aldiniz. Bazi hastaneler oranlari daha yuksek veriyor diyorlar bilgimiz varmiydi

Casher

Emekli maaşı düşük olacaktır. Ama bilin ki çalıştığınız her gün (eğer priminiz 3-5 bin tl üzerinden yatmayacaksa) emekli maaşınız da düşecek. Onun için, hemen emekli olmak her zaman daha avantajlıdır. Emekli olun, maaş almaya başlayın, çok istiyorsanız sosyal güvenlik destek primi yatırarak çalışmayı sürdürün

Üst Alt