Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98'de memur oldum. Şu anda %46 raporum var. Nasıl emekli olacağım?

i55vezir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1998 memuriyet başlangıcın var. Şu an 18 yıl 5 ay oldu. İşime son verildi. 2014 yılından %46 sürekli vergi indirimli raporun var. Emeklilik için nasil bir yol takip edeceğim. Emeklilik işlemleri ne kadar sürer. Yardım için şimdiden teşekkürler.

Peki ohal durumu bizim emekliliğiniz etkilermi
İsime son verildigi için evrakları nasıl alacağım.
Emekliliğinden süre olarak sıkıntı yok değil mi. Teşekkürler.

i55vezir

ohal'de özlük haklarına bir zarar verildi mi, bilmiyorum. Bir şekilde özlük dosyanıza ulaşabilmeniz gerek.

Memurlarin emeklilik islemleri 2. Bi emre kadar yapilmayacakmis. Dun haberlerde gormustum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrar selam birkaç sorum daha olacaktı
Ben askerlikten muaftim dolayısıyla askerlikle alakalı belge göndermelimiyim (askerlik borçlanmam yok)
Tahlil ve tedavi belgelerinde yok sürekli %46 raporun ve vergi indirimim var
Emeklilik için bunlar yeterli değilmi
Yardım için şimdiden teşekkürler

i55vezir

Maalesef ohal döneminde emeklilik işlemleri durdurulmuş gözüküyor. Bitsin şu lanet ohal, normale dönelim, o zaman işlemlere başlarsınız. Şu anda her şey zor...

Askerlikle ilgili bir belge vermeyeceksiniz doğal olarak.

Vergi indiriminizin emekliliğinizle bir ilgisi olmayacak. Elinizdeki raporun kabul edilmesini umalım... Bu başlığa yazdığım ilk cevapta yer alan bağlantı bayağı detaylı bir bilgi içeriyor.

Üst Alt