Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

99 sigorta girişi ve 3. derece vergi indirimi ile emeklilik şartları..?

hsenx

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

01.07.1999 sgk başlangıç tarihim ve 3.derece vergi muhafiyetim mevcut toplamda askerlik borçlanmam dahil 3046 gün ödenmiş primim var benim bugün itibari ile yaşa bağlı olmaksızın emeklilik tarihim nedir bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum

teşekkürler

18 yıl 4080 güne tabisiniz

Eğer ilk sigortalı olduğunuzda 18 yaşını doldurmuş iseniz

01.07.2017 tarihinde emekliliği hakediyorsunuz ama prim gün sayınız yeterli olmuyor

Yaklaşık 3 sene daha prim yatırmanız gerekir emekli olabilmek için

hsenx
Doğum tarihiz ve askerlik yaptığınız tarih nedir.

officer

19.02.1979 doğum tarihim
askerlik 20.03.2012 - 05.07.213 olması lazım

540 gün bi askerlik borçlanması yaptırabilirsiniz
Bunun maliyeti 7000 tl civarındadır.

earibagi,
iLK MESAJINDA ASKERLİK BORÇLANMAM DAHİL DEDİĞİ İÇİN ASKERLİK BORÇLANMASI YAPAMAZ ZATEN YAPMIŞ EKSİK KALAN PRİMLERİNİZİ ÖDEYEREK EMEKLİ OLABİLİRSİNİZ.

bak o gözümden kaçmış :)
3 seneye yakın prim ödenmesi gerekiyor emeklilik için

eksik kalan primlerimi nasıl ödeyebilirim officer sgk ilemi görüşmem gerek link flan varmı hocam bilgi alabileceğim ?

hsenx
ssk lı çalışan olacaksın ve her ay düzenli bir şekilde ödeyeceksin. Toplu ödeme yok ister ssk ile görüş ister başbakan ile tek çaresi her ay düzenli olarak ssk priminizin ödenmesi şeklinde olacaktır.

hsenx;
Bunun tek yolu bir yerde sgk olarak çalışmak yada çalışıyor gözükmek. Başka yolu yok.

tamadır @officer ben geçmişe yönelik borçlanma imkanı var dediniz diye algıladım bir an , şu an çalışıyorum zaten ve primler düzenli ödeniyor ,
@earibagi nin hesabına göre 3 seneye yakın prim ödedikten sonra emeklilik hakkı kazanıyorum doğrumudur ?

Emeklilik için şu tabloya tabisiniz:

2008_oncesi.PNG

Üst Alt