Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

99 sigorta girişi ve %40 raporla ne zaman emekli olabilirim?

muhammet43145

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar

1999 yılı Nisan ayı tarihi itibari sigorta girişim mevcut . Hiçbir işyerinde indirimden yararlanmadım bugüne kadar . Gatadan sağ göz görme kaybından dolayı 4 ay askerlik yapıp çıktım ! henüz rapor almadım ancak 100 de 40 rahat alıyorum .

Merak Ettiklerim ;
Emeklilik şartlarını tamamlayıp emekli olunca nerden emekli oluyorum . mesela 8 sene kadar en uzun süre çalıştığım yer bir banka ! oradanmı ?

Bir diğeri sorumun engelli maaşları sadece derecesine göremi hesaplanıyor . Bunun taban veya taban aylığı gibi birşeyi yokmu _?_

Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese hayırlı günler

son 7 yılın 3,5 yılı hangi sandıkta ise (bağkur emekli sandığı ssk) burdan emekli olursun
engelli maaşları eğer devlet memeuru isen kadro dercene göre SSK BAĞKUR ise yatırmış olduğun prime esas ne kadar çok yatarsa okadar çok maaş
tek göz hiç görmez ise tamamen göz yoksa yüzde 35 dir bilgin osun

Teşekkürler cevap için

Benim tekgözde dışarıdan baksan hiçbirşey anlamazsın . Tamamen bir körlük şükür yok. Makuler skar var oda dediğiniz gibi 35 alıyor . Bu arada hastanede gatanın raporunu yanımda götürmeme gerek varmıdır . ( İyi olurmu ) .

Makalelerden baktığımda kalp kapakçığında sarkma rahatsızlığı geçirmiş kişilere 100 de 5 -10 arası ek çıkıyor oda var .

Emeklilikmi yoksa EKPSS içinmi başvursam hala karar veremedim.

Üst Alt