Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

99 sigorta girişi ve %42 raporla ne zaman emekli olabilirim?

serkan.2626

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaslar ankara %42 olarak vergi indirim basvurumu onaylsdi bugun itibaru ile cevap geldi.ssk girisim 1999 sugorta gun sayim 4570 bu sartlarda nezaman emekli olabilirim selamlar

%43 raporunuz ile 3. derece vergi indirim hakkı kazandınız ve 18 yıl 4080 güne tabi oldunuz.
gün/ay/1999+18: gün/ay/2017 yılında emekli olmayı hak edersiniz. Prim ödemeniz fazlası ile yeterli bu tarihe kadar ister çalışabilir isterseniz çalışmadan bekleyebilirsiniz.
Önerimiz aylık prim ödemeleriniz yüksekten yatıyor ise (3000 tl ve üzeri) çalışmaya devam edin asgari ücretten yatıyor ise çalışmayın deriz. Asgariden yatıyor ise her yıl emekli maaşınız da düşüş olur..

Tskr ederim verdiginiz bilgiden aylik pirimlerim asgari ucretin bir tik ustunden yatiyor yani sgk hizmet dokumune baktigim zaman 1700 tl emekli maasini dusururmu yinede bu pirim calismaya devam etsem

Eh işte, düşürmez diyelim... Ama mümkünse, emekli olup aynı zamanda sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışmak çok daha avantajlıdır.

engei vergi indirimi cevap

Slm vergi indirimi almaya hak kazandim,isyerinden vergi indurimi almadan istedigim zaman elimdeki vergi indirimi hakkimla emeklu olabilirmiyim yeni isyerime indirim basvurusu yapmadim eski isyerimde basvuru yaptim cevap gelduginde ayrilmistim huc indirim almadim elimde indirimehak kazandigima dahil belgem var tskr

Erken emeklilik için vergi indiriminizin maaşınıza yansıtılıp yansıtılmadığının bir önemi yoktur.
Vergi indiriminiz maliyece onaylanmışsa erken emeklilik hakkından faydalanırsınız.

evet onaylanması yeterlidir işyeri açısından önemli değil

Maaşınıza yansıtılıp yansıtılmadığının hiç önemi yok.
Şartlarınız oluştuğunda erken emekliliğe başvurabilirsiniz.

Serkan kardeş dogum tarihin kaçtı birde sigorta baslangicin askerden sonrami öncemi

Sigorta girisim askerden sonra 05.10.1977 kardesim dogumtarihim is mahkemesine 6 aylik sigorta purimlerimi kendim odemek istiyirum diye belirtsem kabul olurmu tskr

Üst Alt