Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

99 sigorta girişi ve %60 raporla emeklilik şartlarım..?

İbrahim SÇMN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

17 mart 1981 doğumluyum.

17 mart 1999 BAĞKUR Başlangıç ile aralıksız olarak 5444 Gün pirim var

01 -eylül 2013 SGK geciş yaptım SGK gün şu an 570 gün

yani toplam olarak= 6014 GÜN mevcut.

Doğuştan polio SEKELİ-ÜST EXTREMİTE-Düşük EL -BAŞ PARMAK -OMUZDA AĞIR FONKSIYON KAYBI- oran %60 SÜREKLİ ve VERGİ İNDİRİM YAZIM MEVCUT..
Emeklılık tarıhı ve işleyişde hangı statüden emeklı olabılırım..
Alınan MAAŞ YAKLAŞIK NE OLABILIR .

BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKUR EDIYORUM..

İbrahim arkadaşım son 7 yılda hangi kurum dan fazlayla o kurumdan emekli olursun bu durumda senin bagkurun daha fazla görünüyor bu sartlar altinda yüzde atmış raporla 16 yil 4300 gun pirimle emekli olabilecagin görünüyor pirim günün fazlasıyla dolmuş yil olarakta doldurmus gorunuyorsun yani 17 mart 2015 görünüyor emekliliğin maaş olarak bişey diyemicem ssk li olsan emekli maaşı. com ve benzeri siteleri önerebilirdim ama bagkurdan hic hesaplama yapmadım sana tavsiyem sgk nin kendi resmi sitesinde bağkur emekli maas hesaplama bölümü vardır diye düşünüyorum emekliliğin şimdiden hayırlı olsun

Benim bildiğim kadarıyla son 3,5 (üçbuçuk) yılda hangi kuruma sgk yada bağkura prim yatırırsan o kurumdan emekli olma durumun var, ama bağkurlu olduğun zamanlarda askerlik borçlanması, yatırılmayan prim borcu, ödenemeyen vergi borçlaarın varsa maalesef bu durumda olan engelliler ve engelsizler prim ve yaşları dolsa dahi emekli olamıyorlar, ama sadece ssk olarak çalışsaydın bu durumda vergi indirimin varsa hemen dilekçe verip emekli olabilirsin, geçmişte yukarıda söylediğim durumlar yoksa eğer yine emekli olabilirsin...

Aliozdemir57- Abim Sağ olasın verdiğin Değerli bilgin için. Fakat SGK Emeklılıği Düşünüyorum.ŞUAN SGK Aktıf Devam ediyor Yanı esas anlayamadıgım bu %60 oran erken yaş emeklılıgı için uygun olur mu ? Bağkur emeklılıgı bıraz Maaş olarak az dıye bılgın var ?

Murat Abi, Askerlık yapmadım yanı askerde olmadıgım ıcın o ara donem boşlugum yok.ınanın sızler kadar bılgı sahıbı degılım Bilgilerın ıcın teşekkur ederım Vergı borcum da bulunmamakta. saygılar sunarım

Egerki ssk li olsaysin emeklilik şartların degisecekti mevcut sartlarin dogrultusunda 18 yil hizmet suresi ve 4080 gun pirim isteniyor yani iki yil daha geç emekli olmak zorunda kalacaktin ben senin yerinde olsam bir an önce dilekçemi verirdim maasina alicagin iki yildaki zamla belkide ssk daki alicagin maasa yaklasirsin tabi ödenen pirimler nekadar ve diger sartlar nedir bilmiyorum dediğim siteden maasini bi hesaplat derim bakakim ne kadar maas çıkacak

Üst Alt