Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

99 tarihli raporuma rağmen vergi indirimi için yeni rapor mu istenir?

boracan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba
1999 tarihli vergi indiriminden yararlanabildiğime ilişkin %40 raporum var anacak emekli işlemlerimi başlatığımda Edirnedeki SGK kurumu tekrar rapor isteriz dediler böyle bir hakları varmı, ben bununla ilgili itirazı nereye ve nasıl yapabilirim.

Vergi indirimli raporun süreli mi süresiz mi?

Hocam vergi indiriminiz var ve sürekli değilmi?
Ayrıca özel sektördemi çalışıyorsunuz?

kamuydu özelleşti, ve raporda sürekli yazıyor

Rapordan bahsetmiyorum,Vergi indiriminiz sürekli mi?

Vergi indiriminiz sürekliyse,
4A statüsünde çalışıyorsanız ve emekli olacaksanız hayır tekrar rapor isteme durumu olmaz, ne kadar eski olursa olsun geçerlidir.
Ben 1989 da aldığım vergi indirimi ile 2008 de emekli oldum.

teşekkür ederim ufuk bey
peki tekrar rapor istemrlerse ben bununla ilgili şikayet yada itirazı kime yapmam gerekiyor

sürekli evet eairbagi

boracan

İstenmez. 1 ekim 2008'den önce sigortalı olmuş ve emekliliği 4a (ssk) statüsünde gerçekleşecek kişiler vergi idnirim hakkı elde etmişse, bu kişilerden emeklilik zamanında yenşnden rapor istenmez

Olmaz da, olursa memuru pas geçip şefe müdüre çıkarsınız.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

boracan kardeşim 99 yılında sen sadece rapormu aldın?

Ayrıca naptın halledebildin mi?

merhaba [FONT=sans-serif]Dost_26 [/FONT]
[FONT=sans-serif][/FONT]
user-offline.png
raporu vergi indirimi için almıştım ankaradan onaylanıp geldi. şimdi istanbula yazacaklar onun sonucunu bekliyorum

Sen 99 yılında rapor alıp vergi indirimi almadın mı peki aradan 17 yıl sonra aynı raporlamı vergi indirimi almak istiyorsun?

Sen edirnede değilmisin istanbulla ne alakası var?

Üst Alt