Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

99 yılında aldığım rapora 'özel tertibatlı araç kullanabilir' ibaresi eklenir mi?

Cartegena

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhabalar..1999 yılında haydarpaşa numuneden % 50 oranında gelir vergisi indirimi rapor aldım,ankarada da kabul etti.Benim sormak istediğim şimdi özel tertibatlı araç alacağım.H sınıfı özel tertibatlı araç kullanır ehliyetim var.1999 yılında aldığım raporu hastaneye bir dilekçeyle başvurup o zaman verilen rapora özel tertibatlı araç kullanır ibaresini eklerler mi....Bir daha hastanelerle uğraşmayayım diye soruyorum.
ayrıca
Sağ bacağımda sorun var,otomatik vitesli sola getirilen gaz pedali olabilir m,.saygılarımla

Bu problem bendede var. 2009'da aldığım raporda otomatik vites yada tertibat gibi bir ibare yok. Sadece h ehliyet alabilir bölümü değerlendirilmiş. Tertibat bölümü ise boş. Baş vursak buraya otomatik vitesli şekilde ibare yazılmasını istesek olur mu acaba ?

Arkadaşlar eski tarihli raporlara ilave yazdırmanız çok çok zor. Zaten eski raporlarda sürekli ibaresi olmadığından 6 ay sonunda geçerliliğini kaybetmektedir.

yalnız 1999 yılında aldığım raporda sürekli ibaresi var...

Bildiğim kadarı ile 2004'den önce alınan raporlar geçersiz bu konular ile ilgili. Sizin değiştirmeniz gerekiyor. Ben 2009'da aldığım için geçerli şu anda. Ama ibare eksik olduğu için problem çıkacak. Ve yeni bir rapor içinde sürünmek, para harcamak, vakit kaybetmek. Eziyet çekmek istemiyorum.

özel tertibatlı araba kullanmak ile ilgili diğer vergi falan olsaydı vermezlerdi sanıyorum..gidip bakacağız.

Bence hiç uğraşmayın... Yeni bir rapor almanız çok daha kolaydır..

yazmazlar
bırakın cümle ekletmeyi bir kelime bile ekletmek istediğinizde yeniden heyete giriyorsunuz.

Özel tertibatlı araç

Yeni alacağım özel tertibatlı araç için rapor alacağım.H sınıfı ehliyet var ( özel tertibatlı araç kullanır ) ibareli.Yalnız alacağım rapor sürekli olmak şartı olursa kaç ay geçerlidir.Bazı yerler 6 ay diyor.ve ayrıca sağ bacağımda polio sekeli var%50..Sol bacağım sağlam,aparatla otomatik araç kullanabilirim.h sınıfı ehliyette belirtilmemiş..Özel donanımlı denmiş.sorun çıkar mı....saygılarımla

Herhangi bir sorun yaşamazsın. ELinizdeki raporla dilediğiniz zaman özel donanımlı aracı vergi istisnası ile satın alabilirsiniz. Yurt içinden alımlarda hiç bir süre kısıtlaması yok.

Üst Alt