Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

99 yılındaki raporumla Özürlü Kartı alabilir miyim?

sasel78

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
iyi günler kardeşlerim.

ben 1999 yılında işe girmek için %45 heyet raporum var. özürlü kartı almak istiyorum bu rapor yeterli mi yoksa yeniden heyete mi girmem gerekecek.

bir de bu kartın bana faydası olur mu

engellı ındırımınden faydalanmak ıcın kart sorduklarında gosterırsın, baska bır faydası yok , şahsen 1 yılı gectı daha bız kımseye kart gostermedık, işe yaradıgı yok şahsen. sen bılırsın.

Yeniden rapor alacaksın arkadaşım ve % 40 ın üzerinde alman zor görünüyor

sayın nusret kardeşim.%40 ın üstünde almam neden zor görülebilir.oranlar düştü onun için mi yoksa raporun kullanım amaçının önemine göre mi.bilgilendirirsen memnun olurum.

Oranlar düştüğü için arkadaşım geçen hafta Şişli Etfal Hastanesindeydim Sağlık kurulunda; orada arkadaşım Kemal YÜKSEL'i gördüm % 45 lik vergi muafiyet raporu var ve emekli, ancak şu anda verilen oran %23!!!!!
Kemal, Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi başkanıdır ve bu raporu sadece bu orantısızlıklardan dolayı Mahkeme açmak için almak istediğini söyledi, gelişmeleri buradan bildireceğim.

bende dün çıkarttım kartimi.baya yerlere faydali gibi ama bakalım.aslida her engellinin alması lazım bence.
saglicakla

Üst Alt