Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

99 yılındaki raporumla Özürlü Kartı alabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sasel78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sasel78

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
iyi günler kardeşlerim.

ben 1999 yılında işe girmek için %45 heyet raporum var. özürlü kartı almak istiyorum bu rapor yeterli mi yoksa yeniden heyete mi girmem gerekecek.

bir de bu kartın bana faydası olur mu

engellı ındırımınden faydalanmak ıcın kart sorduklarında gosterırsın, baska bır faydası yok , şahsen 1 yılı gectı daha bız kımseye kart gostermedık, işe yaradıgı yok şahsen. sen bılırsın.

Yeniden rapor alacaksın arkadaşım ve % 40 ın üzerinde alman zor görünüyor

sayın nusret kardeşim.%40 ın üstünde almam neden zor görülebilir.oranlar düştü onun için mi yoksa raporun kullanım amaçının önemine göre mi.bilgilendirirsen memnun olurum.

Oranlar düştüğü için arkadaşım geçen hafta Şişli Etfal Hastanesindeydim Sağlık kurulunda; orada arkadaşım Kemal YÜKSEL'i gördüm % 45 lik vergi muafiyet raporu var ve emekli, ancak şu anda verilen oran %23!!!!!
Kemal, Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi başkanıdır ve bu raporu sadece bu orantısızlıklardan dolayı Mahkeme açmak için almak istediğini söyledi, gelişmeleri buradan bildireceğim.

bende dün çıkarttım kartimi.baya yerlere faydali gibi ama bakalım.aslida her engellinin alması lazım bence.
saglicakla

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt