Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

99'da engelli statüsünde memur oldum. Emeklilik prosedürüm nasıl işleyecek?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ben 22 haziran 1999 da kamuda engelli kadrosunda devlet memuru olarak işe girdim. o dönem ise girdgmzde 1999 da almıs oldugumz %40 raporla ıse gırmıştım. zaten çalıstgm surece kurumumdan vergi indirminden de faydalanıyodum.
2014 de ben raporumu yeniledm %42 oranında raporum var.
22 hazıran 2017 de tam 18 yıl bitiyo memuriyet hizmetim olarak..
universite mezunuyum.şuan derece kademem 2/2 kadro derecem ise 3.derecedeym.veri hazır.kontrol işletmeniym.ek gostergem 1600 dur..

bu yılın sonuna dogru emekli olursam ne yapmam lazım.bizim kurumda emeklilik islemlerini genel mudurlugumz yapar.. rapor 2014 almıştm. tekrar yeniden rapor isterlermi.emekli dilekceme engelli olarak emekli olmam icin ne yazmam lazım.teşekurler.

Terfi tarihim ise 01/08/2017 bu tarihte derece kademem 2/3 ü olcak

memurlarda yeni rapor istenmiyor tek yapmanız gereken kuruma emeklilik dilekçenizi vermek sonra emeklisiniz

TEKYÜREKLER

5510 sayılı yasadan öncesinde memur olanlar 15 yıl hizmet sonunda emekli olur. Direk kurumunuza emekli olma talebinde bulunabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun..

TEKYÜREKLER
1-1 'inden emekli olursan emekli maaşın şimdi bağlanacak olandan daha fazla olacak bunu biliyorsundur sanırım. Ben de 2017 Eylülde emeklilik hak ediyorum. Seninle aynı durumdayım. Kalmak mı daha zor gitmek mi? diye kendi kendime sorup duruyorum şu aralar. Şartları benzer olanlar ne düşünüyor merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim.

Merhabalar. Evet 1/1 de emekli olmak daha fazla emekli maaşı almak demek.bunu biliyorum.gelecek yıl agustosta insalah..kalmak mı zor gitmek mi soruna ise sana şöyle cevap vereym.eger iş yükun çok agır deilse çok zorluk çekmiyosan ve saglık durumun engel deilse çalışmanı tavsiye ederm..ama ben nasip olursa gelecek yıl emekli olmayı dusunuyorm.kalmak bana zor

Üst Alt