Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

99'dan bu yana devlet memuruyum. Emekli olmak istiyorum..?

levent314

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 1999 dan beri devlet memuruyum sol bacağım çocuk felcinden dolayı ve sonraki ameliyatlar sonucunda 4 cm kısa bilek donduruldu ve dizimde yarım açılıyor. Narsist kişilik bozukluğu teşhisi konuldu ve yaklaşık 12 yıl terapi gördüm kısmi bir iyileşme oldu bu kişilik bozukluğuna bağlı olarak yaklaşık 25-26 yıldır sürekli depresyon geçiriyor ve ilaç kullanıyorum . Sormak istediğim bu rahatsızlıklara yüzde kaç rapor alırım ve özellikle narsist kişilik bozukluğunu heyete girdiğimizde söylememeiz yeterlimi yoksa bunu belgeleyiptemi heyete gireceğiz yardımcı olursanız çok sevinirim

levent314

%40 ve üzeri orana sahip rapor aldığınızda engelli statüsünde emekli olabilirsiniz.

Sakatlık oranı cetveli'nde Narsistik kişilik bozukluğu için %30 oran veriliyor. Sol bacaktaki kısalık için de %14 ve üzeri alırsanız, toplamda %40 olur ve emekli olursunuz.

kurum sevki ile yetkili bir hastaneye sevk almanızı öneririm

5510 sayılı kanunun 28. maddesine göre emeklilik

Arkadaşlar yeni sağlık kurulu raporu aldım ve oran % 61 ben ihraç olmuş bir memurum 5510 sayılı kanunun 28 . maddesine göre tarafıma yaşlılık aylığı bağlanabileceği söylendi bu konuda bilgisi olan veya deneyimi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlermi lütfen özellikle sayın oturanboga bu konuda ki görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz lütfen. Şimdiden teşekkürler

senin gibi var forumda ama olamadıklarını söylüyorlar 28 maddeden olmak için çalışır durumda olmak lazımmış

levent314

Devlet memurlarıyla alakalı böyle bir sorun ortada. Görevdeyken ancak müracaat kabul oluyor.

Üst Alt