Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

A.Ö.F. 2017 - 18 öğrenim programları kataloğu

-DORLION-

Aktif Üye
Konular
112
Reaksiyonlar
3
[FONT=Helvetica]2017-2018 Açık öğretim programları kataloğu açıklandı .
Bu linkte veriliyor . [/FONT]
[FONT=Helvetica] [/FONT]https://goo.gl/7Qad8X

Dorbaba naber nasılsin bisi sorucam orgun ogretimde okuyanlarda sinavdiz kayit yaptira biliyomu ve ikinci unuversite paralimi biz simdi ucretsiz okuyoruz buraya kayit yaptirinca para isterlermi

Merhaba poyraz . İlk uygulama başladığında önceki üniversite diplomalarımı ve engelli raporumu göstererek kayıt yaptırmıştım . Harç ve öğrenci kayıt bedelini engelli olduğum için almamışlardı .

Yarin bende bi aof bürosuna gidiyim olursa adelet kayit yaptirim

Adalet bölümüne kayıt oldum ben de . Lisans yapabilme ve Erzurum ATATÜRK Üniversitesinde daha üst sınıflarda okuma hakkın var. İş olarak sorarsan avukat yardımcılığı yada noter katipliği yapabilirsin .

Inş tarihleri gecmemiştir

Yok yarın başlıyor kayıt tarihi
[FONT=sans-serif]
[FONT=Helvetica]Başvuru ve kayıt tarihi: 5 - 18 Eylül 2017 tarihleri arasındadır.[/FONT]

[/FONT]

Tmm cok Sağol en iyisi adalet dimi

İkinci sınıfta ağır konular birinci sınıf basit geliyor.

Sayısal yok temel cambright ingilizcesi var ilk yıl .Medeni kanunun temel prensipleri var bir kaç basit dersler var büro ile ilgili . Son sınıfta geçirdiğim sindirim sistemi ve tümörlerden dolayı rahatsızlıktan ve şantiye işleri başlamasından bırakmak zorunda kaldım

Cok gecmiş olsun ne oldu şantiye eskisehre donebiliniz mi

*DORLİ* sayende adaletci de olduk bakalim ne olacak murat yayınlarından konulu anlatim yan kitab alacam heralde yarinda gidip a.o.f burosundan ders kitablarini alicam hadi Hayırli olsun:)

nuri3558
Yeni bir bölüm açılmış Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon bu programdan mezun olanlar "Sağlık Teknikeri" ünvanı alıyor diyor bir incelemelisin.

Tarım bölümüde var illaki tekniker olmak isterseniz

cicikıs

Düşünmek gerek ama dediğiniz bölüm hakkında bilgim yok şuan aklım tıbbı sekreterlikte sağlık teknikeri, sağlık memuru gibi ünvanlara sahip olabiliyorsun ayrıca kolay gibi dersleri :)

Üst Alt