Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A.Ö.F mezunuyum. Yeniden A.Ö.F'de ikinci sefer okuyabilir miyim?
A.Ö.F İktisat Fakültesi / Kamu Yönetimini bitirip diploma aldım.
Şimdi A.Ö.F inde bir bölümde ikinci üniversiteye kayıt olabilir miyim , yoksa örgün öğretim mi bitirmeliydim ?
AÖF ne 2.Üniversite için başvurabilirsiniz. Kayıtlar 9-22 Eylül 2015 tarihleri arasında.
Bende AÖF 4 yıllık işletme Fakültesini bitirip, 2.üniversite ye geçen sene kayıt olmuştum.
Engelliliğiniz var ise engel oranı kadar katkı paylarından indirim yapılıyor.
Rapor aslı ve fotokopisi ni götürmeniz gerek. Fotokopisini aslı gibidir yapıp alıyorlar. %40 ve üstü engellilerden öğretim ücreti alınmıyor. Öğrenim ücretin de engel oranı kadar indirim yapılıyor. Yeni Kayıtta Öğrenim ücreti alınmadığı için hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. Sadece kayıt yenileme zamanlarında öğrenim ücretini indirimli ödeyeceksiniz.
merhaba arkadaslar ben meb de hızmetlı olarak calısmaktayım. teknık lıse kımya mezunuyum egıtımımı yukseltmek ıstıyorum. ne yapmam gerektıgı konusunda yardımcı olursanız sevınırım saglıklı mutlu gunler dılıyorum.