Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

A şehrinde aldığım rapor B şehrinde geçerli olur mu?

kıyak

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yaşadıqım yerden deqilde başka bir şehirden rapor alsam yaşadıqım yerde qeçerli olur mu ? birde bende de saq bacakta 5 cm kısalık var + dizden kalçaya kadar İntramedüler Çivi var + saq dizim bükülmüyor 4 yıl oldu kemik kaynamıyor fiksatörle uzatma yöntemine qidildi çok bi sonuç alınamadı + sol bacakta da ayak bileqinden dize kadar İntramedüler Çivi var.oturup kalkma qüçlüqü çekiyorum dizlerimiz üzerine çömelemem. koltuk deynekleriyle yürüyebiliyorum.ayrıca fiksatör 1,5 yıl takılı kaldıqı için kaslarımda bozulma war ... bunlara qöre raporum kaç oranında olur ?

oranını bilmem ama 81 ilin herhangi birisinden aldığınız rapor herhangi bi ilde geçerli olur lakin raporu alma amacınız önemli mesela kurum sevkiyle gidecekseniz mesela vergi indirimi o sizi kendi bildiği hastahaneye gönderir siz falanca ildeki falanca hastahaneye gönderin diyemezsinizki

anladım , raporla işkur a başvuracaqım , sizin dediqinize qöre başka yerden alınmış bir raporlada başvurabilirim...

evet aynen öyle nereden alırsanız alın başvurabilirsiniz...

Üst Alt