Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AB RH (-) kan aranıyor

zeynepp18

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Pamukkale üniversitesi genel cerrahi de yatmakta olan zeynep için acil ab rh(-) kan lazımdır..
Iletişim 05464582739

Geçmiş olsun.Face de paylaştım umarım yararlı olur.

Sağ ol allah razı olsun.inşaallah hemen bulurlar.. Engelliler meclisinden sms le geldi bana da .. Herkes face de sms le fln paylaşsın..

Çoktan bulunmuştur bence.Allah şifa versin demekten başka elimizden başka birşey gelmiyor...

Allah acil şifa versin bende face de paylaşıyorum inşallah bulunur

Ben az önce aradım 6 ünite lazımmış ve bulunamamış halen

Ben de aradım 3 hasta varmış arayan.. Benim bi akrabam 6 buçuk ta işten çıkışta gideyim dedi ama bilmiorum ..

Zor bulunan bir kan Allah yardımcıları olsun.Kanın hemen bulunamaması aslında ülkemizde vicdanla alakalı bir konu.Bende dahil kan bağışına özen göstersek bunların hiçbiri olmayacak.

Benim de a rh (+) ama 45 kiloyum 143 cm im. Vede kansızlık var..
Onun için verebilirmiyim bilemiyorum..

Onu gidip öğrenmen lazım.Ben verdim 1 defa ama sonra hiç gitmedim.İhmal ediyoruz ama bir gün bizimde ihtiyacımız olabileceğini düşünmeliyiz.

Tmm söz en kısa zamanda gidip öğrenicem.. Eğer verebiliosam ben de düzenli olarak vermeye başlıcam. Hem çok büyük hayır. Allah göstermiye de herkes başına gelince anlıyo. Biz başımıza gelmden bunu yapmalıyız...

Üst Alt