Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abdullah Gül, torba yasayı onayladı

şükür bugünleride gördük ;) Artık top hükümette sınav tarihini açıklayın

bu yasada neler var.bizleri yakından ilgilendiren konular

Yetmez ama evet dedik fenamı ettik? merkezi sınav sistemı diyordu herkes işte merkezi sınav sistemı geldi şimdi neden şikayetçisiniz sınav tarihine gelince elbet bir gun açıklanacak

şuan en önemli olan sınav işe girip evlenmek mümkünse acillen sınav olmalı

sanmıyorum bu sınav bile hayal çünkü şimdiye kadar yapılan her şeyin hayel oldugu gibi bu sınavda hayel bir seçim yatırımıdır

sayın çınar arkadaşım sınav seçime yetişmiyor hayalde değil çünkü benim çoğu arkadaşım atandı inanın bizler sona kaldık buda KISMET

sevgili Nurdan simdiye kadar gelinen süreci takip et nedir bizin lehimize çalışan. hiç birşey içtenlikle söylüyorum bu çark böyle kurulmuş böyle döner ötesi yok

Sanırım engelliler eğer gerek görürlerse çalışma saatlerini istedikleri gibi ayarlayabilcekler o yasada torba kanundaydı.
Bu benım baya işime gelir öğle arasını uzatıp evime gelip ihtiyaclarımı gıderıp akşam geç çıkabılırım mesela

sayın çınar evet katılıyorum herşey göstermelik yapılıyor o kadar samimiyetsizler ki arkadaşların üç kuruşuluk engelli maaşlarını göz dikmiş kesmişler ama çaresiz işe girmeyii bekliyoruz sahip çıkmayanlar utansın yapılacak birşey yok

evet sevgili Nurdan durum bu bakmak degil en güzeli görmek lazım bizim için önemli olan bu.dahada çok bekleriz.

engeliler olarak çok yolumuz var

tabiki bazı kazanımlarımız oluyor ancak bu hakları bize verilen uygulamaları tüm engeliler farkınavarıp yararlanacakmı son yıllarda hastanelere raporalmaya gittimizde şok olmuyormuyuz veya biz engelilere araç vergi mofeyeti için rusat ve engelli raporu yetmesi gerekirken masebecinin bile zorlandı işlemlerden geçillerek iğnenin deliğinden geçmiyormuyuz işte bunlar aynen devam tobayasada yok solayak geçmişolmalı diye biliyorum komisyonlara gerçekten biz engelilerden girmesi gerekirdi seçime azbirsürevar gerçekten engeli olan elli almış milletvekili girmeli meclise engeli yakını veya yardımcısı değil sekiz onmilyon engeliden bizi temsiledecek binlerce temsicimiz çıkar ne olur önümüze taşkoyup durmayın

komisyonlara gerçekten biz engelilerden girmesi gerekirdi seçime azbirsürevar gerçekten engeli olan elli almış milletvekili girmeli meclise engeli yakını veya yardımcısı değil sekiz onmilyon engeliden bizi temsiledecek binlerce temsicimiz çıkar ne olur önümüze taşkoyup durmayın

Gerisi boş...
İst veya izmirden aslında 5 er adet bağımsız vekil çıkaramazmıyız. Bi de ankara var:confused:
Birazda kabahat bizde olsa gerek! Evet geç kalındı ama bunun için bişeyler yapın.. Siz bu konulara vakıfsınız anladığım kadarı ile..

"özürlü çalıştırmak amacıyla kurulan işletmeler" daha once duymamıstım, engelliye bir sadaka diyosunuz yani ? neyse tarihin en ucuz işcileri olmaya adayız artık. o merkezi sınava da dikkat edin de malum kişilerin asker arkadaslarının cocukları, yandaslarının akrabaları girmesin..

engelli 3 aylık yersiz ödemelere ozaman :50% faiz kalkmıştır....

keşke yersiz ödemelere tamamen af çıksaydı ...!

gtrcgokhan;

torba yasası engellilerle ilgili 63. madde yazarsanız çıkar

benim bildiğim kadarıyla o madde çıkarıldı tasarıdan ve resmi gazetede yayınlandığı halinde öyle bir madde yok.

selamlar
öncelikle bu yasa hayırlı olsun
gerci ben hayırcıydım ama secim öncesi bu yasa iyi oldu hayırlı olsun

İyi olur umarım

Benim gibi Vergi ve SGK Prim borcu olanların beklediği bir yasaydı bu..

Diğer yönlerden ne getirir ne götürür belli değil.

Resmi Gazetede yayınlanan halini Hukukçu Arkadaşlar okuyup yorumlarsa daha sağlıklı bilgi edinmiş oluruz. Yoksa biz istediğimiz kadar yorumlayalım fark etmez konunun uzmanları ayrıntıları görür

şu kıdem tazminatı fonunda onayladımı cumhurkaşkanı ???

ona göre istifamı vereceğim

Üst Alt