Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abim benim üzerime ÖTV'den muaf araç alsa maaşım kesilir mi?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt abim adıma 0 bi araba alsa vergi indiriminden yararlanmak için benim aldığım yardım yada maaşım etkilenirmi % 50 bi raporum var daha sonra bu araba satılabilirmi ayrıca onuda bi sorayım dedim konudan anlayan arkadaşladan yardımlarını bekliom

bakan çok olmuş ama cevap yazan yok şöyle sorayım bide abim kendisine alacak arabayı normal bi araç bu ötv indiriminden faydalancak benim üstüme alınca ama ben aldığım yardımların kesilmesinden korkuyom abim iyilik yapcan diyo zamanında çok iyiliğini görmüştüm abimin bu konuda yardımlarınızı bekliorum

bı keresınde yuzde 90 ın ustunde olması gerek raporlarının otw den yararlanman ıcın ........dusunmenıze bıle gerek yok

%90 nerde yazıo bi link koyabilirmisin arkadaş %40 ve üzerinde oluo diodu abim

hah işte olay bu abime bu linkide göstereim yoksa bedavadan uğraşcaktık

şimdi abimin dediğine göre % 40 olan bi kız adına ailesi almış araba acaba nasıl olmuş bu olay

Yalandan kim ölmüş )))
Evet alınmış olabilir,kızın kendine ve kendi kullanımına mahsus olarak alınmıştır.
Başkasının senin adına araç alıp kullanması için ise raporun %90 ve üzeri olması şarttır.

Üst Alt