Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abime bakıyoruz. Alt katta yaşayan annemin geliri hesaba dahil mi?

kelenderis

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm alyk babadan kalma iki katlı evimiz var eşim engelli abime bakıyor bende yeni memur olacam toplam gelirimiz 2650tl 6kişiyiz yalnız annem ikameti aşgıda annem emekli onunda maaşı 850 tl onuda bize dahil ederlermi

Aynı hanede oturan kişilerin geliri toplanır ve kişilerin sayısına bölünür
Anneniz ayrı bir evde olduğu için onun maaşı sizin gelirinize dahil değil.

cevap verdiginiz için çok sagolun ama daha önce anneminle beraberdik sonra denetime geldiler evakları teslim ederken annemin ikametini ayırdım üstüne tarlavar ve emekli maaşı var annemin ikameti ayrı oldunu söyledim neden tarlanın nakadar gelir getirdini istediler ve nekadar maaş alıyor makbuzu şimdi ben yeni memur olacam ilk maaş badromu götürecem evde 6kişiyiz 2650tl gelirimiz olacak annemin 850 tl geliri var ama ikameti ayrı onu bize dahil ederlermi şimdi den çok sagolun

aynı hanede oturan herkesin geliri toplanır ve kişilerin sayısına bölünür, şu an itibari ile 540 TL yi geçmiyorsa maaş bağlanır.

6 kişi için sorun yok (441 TL çıkıyor sizinki)

ama farz edelim ki annenizi de yanınıza aldınız ve gelir hesaplamasına dahil oldu;

annenizin maaşı ve diğerlerinin geliri : 850 + 2650= 3500 TL
toplam 7 kişi oluyorsunuz anneyle beraber, yani 7 ye böleceksiniz : 3500 / 7 = 500 .. sınırı geçmiyor bağlanabilir, yalnız gelir getiren tarlayı dahil edecekler o zaman yeni hesap ne olur bilemem.

NOT: hesapladım,özetle: tarlanın geliri 280 TL
den fazla olmazsa sorun yok sınırdasınız ve maaş bağlanır.

Son düzenleme:
Üst Alt