Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abime obeziteden %20 oran verdiler. Kilo verdiği zaman raporu iptal olur mu?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, abime şeker hastalığından, kalp ritim bozukluğundan, obeziteden rapor verdiler. Obeziteden rapor verilmesi bizim için süpriz oldu ama %20 oran aldı boy/kilo ölçümü sonrası.

Raporu kalıcı fakat şöyle bir durum var. İleride yeniden herhangi bir nedenden ötürü yeni rapor çıkarması gerekirse, sağlık kuruluna başvuru yaparsa ve başvuru yaptığı dönemde şuan ki kilosundan daha hafif bir kiloda olursa, obezite sınırları içerisinde olmazsa ne olur? Verilen kalıcı obezite raporu iptal olur mu, yoksa kalıcı olduğu için kilosuna bakılmaksızın yeniden aynı oranı verirler mi?

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi rica etsem?

mantıken soyleyeyım sonradan rapor cıkartmaları ısteyıpde oranı dusenler olabılıyor buda ıyılesme gosterdıler anlamına gelır zayıflarsa obezıteyı yenmıs demektır o halde engel oranı duser veya kaldırırlar

Sizosalgun

Hocam peki bende engelli raporu için başvuru yapsam oran alabilir miyim?

Hidradenitis Supirativa (köpek memesi) denilen cilt hastalığım var, tedavisi yok. Koltuk altımda, ensemde, saç diplerimde, kasık bölgemde apseler oluyor, şişiyor. Hareket kısıtlılığı yapıyor. Ağrı yapıyor.

Ayaklarımdan 4 defa ameliyat oldum. Taban tarak kemiklerimden. Düzelme olmadı, daha kötü oldum. Doktorlar özel tabanlık verdiler, evin içinde dahi ayakkabı giymek zorundaymışım ömür boyu. Ayakkabı olmadan, ayakkabısız yürüyemiyorum. Ağrılarım oluyor. Ayak 3. Ve 4. Parmaklarım ameliyat sonrası havada kaldı, basarken oturmuyor yere.
İleri derecede Düz tabanım ayriyeten. Uzun süre ayakta durmakta yürümekte sorun yaşıyorum.

Sizce engelli raporu alabilir miyim başvuru yapsam?

Üst Alt